Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Γλέντι προς τιμή του τσίπουρου στο Μεσημέρι


IMGP1626


Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια και γνωστή σε όλους πλέον Γιορτή Τσίπουρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσημερίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» στην πλατεία του χωριού Μεσημερίου “Εδεσσας.

Η ανταπόκριση του κόσμου για άλλη μια φορά ήταν τεράστια αφού από νωρίς ο κόσμος έσπευσε για να διασκεδάσει με παραδοσιακούς ήχους αλλά και να γευτεί το παραδοσιακό τσίπουρο.
IMGP1627
Δεν έλειψαν φυσικά και οι ψητοί μεζέδες όπου υπήρχαν σε κάθε τραπέζι συνοδευόμενοι φυσικά με το παραδοσιακό τσίπουρο Μεσημερίου.
IMGP1628
Φέτος την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι όπως αυτός της Αγίας Φωτεινής, οι Μικρασιάτες Σμυρναίοι από τον Βαθύλακο και οι Ηπειρώτες του συλλόγου «Απειρώταν».
IMGP1717
Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η υπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μειμαράκης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου με τον δεύτερο να δέχεται θερμή υποδοχή από τον τρίτο αφού διασκέδασαν συζήτησαν αλλά και ευχήθηκαν ανοιχτά στον παρευρισκόμενο κόσμο «καλή διασκέδαση».
IMGP1630
Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τη Γιορτή Τσίπουρου
IMGP1633
IMGP1643
IMGP1644

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more