Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Νικήτας σε Τζιτζικώστα: Μην παριστάνεις το λαϊκό παιδί, γιατί είσαι… πριγκιπόπουλο

Νικήτας σε Τζιτζικώστα: Μην παριστάνεις το λαϊκό παιδί, γιατί είσαι… πριγκιπόπουλο


Τα… αποκαλυπτήρια της οικογενειακής ρίζας του Απόστολου Τζιτζικώστα, έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης, όπως καταγράφει ο Βηματοδότης.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής έβγαλε ουσιαστικά στο ξέφωτο τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μπήκε στην πολιτική ως συνεχιστής του πολιτικού τζακιού του πατέρα του, ενώ η οικογένειά του έχει βαθιές φιλοβασιλικές ρίζες, που φτάνουν μέχρι και τη σημερινή υποστήριξη της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα από οργανώσεις φιλοβασιλικών σε όλη τη χώρα.
Το ρεπορτάζ του Βηματοδότη έχει ως εξής:
“Οταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ν. Κακλαμάνης αφηγείται τις κατά διαστήματα συναντήσεις που έχει με τους υποψηφίους αρχηγούς της ΝΔ είναι πολιτικό γεγονός. Θέλετε ένα παράδειγμα; Σε μία από τις συναντήσεις του με τον Απ. Τζιτζικώστα έγινε λόγος περί οικογενειοκρατίας. Ο κ. Κακλαμάνης του είπε να μην παριστάνει το λαϊκό παιδί γιατί είναι αρχοντόπουλο και πριγκιπόπουλο, αφού ως γνωστόν ο κ. Τζιτζικώστας προέρχεται από παλαιά πολιτική οικογένεια. Και τι νομίζετε ότι του απάντησε ο περιφερειάρχης; «Και ποιοι το ξέρουν αυτό;». Και η συζήτηση έληξε εκεί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more