Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η Τουρκία προκαλέι ανοιχτά τη Ρωσία! Αρχίζει ο πόλεμος...


dscb

Όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα δείχνουν πως η Τουρκία κηρυττει ευθαρσως πλέον τον πόλεμο στη Ρωσία χωρίς καμία επίγνωση του τι κάνει και με ποιον πάει να τα βάλει διακυνδινεύοντας την καταστροφή της ακόμα και την καταρρευσή της.
Η Ρωσία από την πλευρά της έχει συμβάλλει αποφασιστικά στο να απελευθερωθούν περιοχές της Συρίας από τους τζιχαντιστές συμμάχους των Τούρκων ενώ είναι πλέον θέμα χρόνου η επίκρατηση της και στο Χαλέπι.
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ξεκάθαρα πως η Άγκυρα έχει σκοπό να υπερασπιστεί το Χαλέπι προκαλώντας ταυτόχρονα τους Ρώσους λέγοντας πως όταν θα αναγκαστούν να βγούν από τη Συρία θα είναι με δουλοπρέπεια, όπως οι σοβιετικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν.
Τι σημαίνει αυτό;
Αυτό σημαίνει πως η Τουρκία έχει κάθε πρόθεση και θεωρείται ήδη σίγουρο πως θα μπεί στη Συρία έχοντας στο πλευρό τους πιθανώς τη Σαουδική Αραβία αλλά και όσες χώρες προτίθενται να στείλουν στρατεύματα.
Ο Πούτιν από την άλλη πλευρά προσανατολίζει τις δυνάμεις του προς το Νότο ενώ όπως είναι γνωστό ήδη έχουν κινητοποιηθεί 8.500 στρατιώτες, 900 στρατιωτικά οχήματα, 50 πολεμικά πλοία και 200 μαχητικά και ελικόπτερα ενώ σαυτά προστίθεται και ολόκληρος ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας με όλες του τις μονάδες επιφανείας τα αντιτορπιλικά, τις φρεγάτες, τις κορβέτες και υποβρύχια με τους βαλλιστικούς πυραύλους.
Επιπλέον κοντά στην Τουρκία στην αεροπορική βάση Kuban έχουν ήδη μεταβεί 40 μαχητικά, βομβαρδιστικά, μεταγωγικά και επιθετικά ελικόπτερα από την 4η Δύναμη των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων της Νότιας Διοίκησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more