Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

H Αλβανία και η Βουλγαρία σφραγίζουν τα σύνορα για πρόσφυγες και μετανάστες!Ήδη τα “κοράκια” έχουν αρχίσει να διοχετεύουν πρόσφυγες και μετανάστες μέσω Αλβανίας και Βουλγαρίας...

Η Βαλκανική οδός μπορεί να σφράγισε, επανήλθαν όμως οι λαθροδιακινητές.
Ήδη η ροή έχει αρχίσει να κατευθύνεται από τα παράνομα κυκλώματα και προς την Ιταλία και έτσι η μια μετά την άλλη και οι τρεις χώρες σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τα ελληνικά σύνορα για να ανακόψουν τη ροή μεταναστών και προσφύγων προς το έδαφός τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ στη Βουλγαρία έκανε την εμφάνισή του νέα στρατιωτική δύναμη για την ενίσχυση των συνόρων, στα νότια σύνορα της Αλβανίας, στη μεθόριο δηλαδή με την Ελλάδα από αύριο θα κάνουν την εμφάνισή τους Καραμπινιέροι.!
Ιταλοί στρατοχωροφύλακες δηλαδή οι οποίοι σε συνεργασία με την Αλβανική Αστυνομία και τον στρατό θα επιχειρήσουν να σταματήσουν τη ροή προς Αλβανία και από εκεί προς Ιταλία.

Ήδη τα “κοράκια” της εκμετάλλευσης των προσφύγων και των μεταναστών εδώ και μέρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Ειδομένη ψαρεύοντας πελάτες. Με 800 ευρώ τάζουν διάβαση των συνόρων προς Βουλγαρία, ενώ με 4.000 για κάθε οικογένεια λένε ότι μπορούν να περάσουν πρόσφυγες και μετανάστες προς Ιταλία δια θαλάσσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more