Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ντεμπούτο της κας Αηδονά ως Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Αποτέλεσμα εικόνας για Αηδονά Πέλλα
Με αυξημένες αρμοδιότητες εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη, η περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλόνικης, θεματική αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και χωρική αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα Αθηνά Αηδονά. Η ίδια ήταν εισηγήτρια θεμάτων που απασχολούν το νομό Πέλλας ενώ δέχθηκε και σχετικό ερώτημα από τον περιφερειακό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Γιάννη Ανδρίτσο. Τα θέματα που συζήτησε ήταν τα ακόλουθα:

Έγκριση 1ης τροποποίησης Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε Πέλλας χρηματοδοτούμενου από ιδίους πόρους(τέλη μεταβίβασης αυτοκινήτων) έτους 2016.

Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Π.Ε Πέλλας για : «Έργα αναβάθμισης λαϊκής Αγοράς Αριδαίας».

 Έγκριση σύναψης προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σκύδρας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας- Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας την εκπόνησης οριστικής μελέτης και την κατασκευή (μεταγενέστερα και εφόσον εξευρεθούν οι απαιτούμενοι πόροι) του αντίστοιχου έργου «Ανακατασκευή γέφυρας Αρσενίου» από την Π.Ε. Πέλλας.

Τροποποίηση της αριθμ. 32/10-03-2016 (Α.Δ.Α.:7ΡΨΦ7ΛΛ-0ΜΙ) απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου που αφορά στην έγκριση ποσοστού απόδοσης στους Δήμους της Π.Ε Πέλλας από το ημερήσιο δικαίωμα λαϊκών αγορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more