Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Έκδηλα ερωτήματα έθεσε ο Γ. Ανδρίτσος για την αναπλήρωση του Θ. Θεοδωρίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Ανδρίτσος Πέλλα

Έκδηλα ήταν τα ερωτήματα που έθεσε κατά τη διάρκεια  της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που έγινε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ο ειδικός αγορητής Γιάννης Ανδρίτσος της παράταξης “Περιφέρεια Πρωταθλήτρια” με επικεφαλής το Γιάννη Ιωαννίδη. Ο Περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας πήρε το λόγο κα  μιλώντας από το βήμα της συνεδρίασης έθεσε έκδηλα ερωτήματα για τον τρόπο που αναπληρώθηκε η θέση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη. Διαβάστε παρακάτω την τοποθέτηση του:
«Η καταδίκη του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι αποτελεί πλήγμα για το Β' βαθμό αυτοδιοίκησης και πλήγμα για την ίδια την ΠΕ Πέλλας, διότι διαγνώστηκε και από δευτεροβάθμιο δικαστήριο η τέλεση του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας του ανθρώπου που οι πολίτες της Πέλλας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους να διαχειριστεί το μέλλον τους και να βελτιώσει την καθημερινότητά τους.

Δυστυχώς επαληθευόμαστε σε όλες μας τις προβλέψεις και σε όλες μας τις παρατηρήσεις και επισημάνσεις τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά. Μετά από την εξέλιξη αυτή ο ίδιος ο περιφερειάρχης αντικατέστησε τον τελεσιδίκως καταδικασθέντα αιρετό με την κ. Αηδονά. Πριν της απευθύνουμε τον χαιρετισμό με την νέα της ιδιότητα, αυτή της αντιπεριφερειάρχου ΠΕ Πέλλας, θα θέλαμε να θέσουμε δυο καίρια κατά την γνώμη μας ερωτήματα:

Πρώτα και κύρια παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το σώμα αναφορικά με την πρακτική αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που ανακύπτουν μέσα στο χρονικό διάστημα από την αντικατάσταση του κ. Θεοδωρίδη μέχρι την ολοκλήρωση της ανάληψης των καθηκόντων σας.

Δεύτερον, δεδομένου του γεγονότος ότι κ. Αηδονά δεν προέρχεστε από την ΠΕ Πέλλας παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το σώμα αν η αναπλήρωση στην θέση αυτή και η συνεισφορά σας στην ΠΕ Πέλλας θα είναι ουσιαστική ή θα μείνει στο τυπικό σκέλος.

Ευελπιστούμε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σας να επαληθεύσετε τη ρήση '”Ουδέν κακόν αμιγές καλού”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more