Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη και Γιώργου Ουρσουζίδη, βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με αγροτικούς συλλόγους Πέλλας και Ημαθίας στην ΣκύδραΑποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Σηφάκης
Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Σκύδρα συνάντηση των αγροτικών συλλόγων Πέλλας και Ημαθίας με τους βουλευτές Γιάννη Σηφάκη ( Πέλλας) και Γιώργο Ουρσουζίδη ( Ημαθίας). Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία των αγροτικών συλλόγων.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο των δύο Νομών, οι βουλευτές ενημέρωσαν για θέματα ΕΛΓΑ, αφορολογήτου, αφαίρεσης από το φορολογητέο εισόδημα των εργοσήμων των αλλοδαπών εργατών γης χωρίς χαρτιά, θέματα ασφαλιστικών εισφορών, για το επισιτιστικό πρόγραμμα για ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού κλπ. Οι βουλευτές ιδιαίτερα επέμειναν στην ανάγκη νέας οργάνωσης του αγροτικού κόσμου σε οργανώσεις παραγωγών με τα νέα κριτήρια που πολύ σύντομα θα ψηφιστούν, την ανάγκη εκμετάλλευσης του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης 2016-2020 , την ανάγκη ποιοτικής παραγωγής, τυποποίησης, συσκευασίας και διακίνησης των αγροτικών προϊόντων με μεγέθυνση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας τους και έρευνα των ποιοτικών απαιτητικών διεθνών αγορών.
Αποφασίστηκε η συγκρότηση κοινής επιτροπής αγροτικών συλλόγων Πέλλας και Ημαθίας και η κάθοδος , μαζί με τους βουλευτές, στα Υπουργεία για την προώθηση σοβαρών θεμάτων των αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more