Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Σ. Καζατζίδης: Δεν είναι καλός πρόεδρος ο Α. Αντωνίου στην ΕΠΣ Πέλλας



 Αποτέλεσμα εικόνας για σωκράτησ καζατζίδησ δημοτικόσ σύμβουλοσ
Ο Σωκράτης Καζατζίδης, δημοτικός σύμβουλος,  έδωσε συνέντευξη στο δημοσιογράφο  Χρήστο Δημητριάδη στην Πέλλα τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ  ΚΑΖΑΤΖΙΔΗΣ ː « Η εικόνα μου για τη δημοτική αρχή Στάμκου σαφώς και δεν είναι καλή γι αυτό και αποχώρησα από το συνδυασμό.  Όταν παύεις να αισθάνεσαι ότι είσαι χρήσιμος στον πολίτη και τον εαυτό σου, σταματάς, και με το που σταματάς, κερδίζεις, το όφελος δεν είναι προσωπικό, καμιά φορά δεν κοίταξα το προσωπικό όφελος.
 Η δημοτική αρχή  είναι συγκεντρωτική, έχει πρόβλημα δημοκρατίας. Θεωρώ ότι κανένας από τους συνεργάτες, αυτού του δημάρχου, δεν μπορεί να πάρει πρωτοβουλία για τα εύκολα και τα δύσκολα της καθημερινότητας του δημότη. Είναι ανούσιο να συμμετέχει κάποιος σε ένα τέτοιο συνδυασμό, ανεξάρτητα αν ο δήμαρχος επανεξελέγη θεωρώ πως οι δημότες από την επόμενη ημέρα κατάλαβαν το λάθος τους.
 Βασικό είναι να δημιουργηθεί ένας συνδυασμός που να λύσει το πρόβλημα της καθημερινότητας του δημότη και αυτός θα θεωρηθεί επιτυχημένος, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να επιτύχει κανείς από τους ανθρώπους που ασχολούνται αυτή τη στιγμή  με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η καθημερινότητα του δημότη έχει προτεραιότητα από ένα μεγάλο έργο.
 Δεν  έχω αποφασίσει τι θα κάνω το 2019 .  Δεν έχω ζητήσει συγνώμη από τον  κ.Στάμκο και δεν με έχει πείσει ότι κάτι άλλαξε. Θα είμαι  από τους ανθρώπους που, ενεργά ή και από έξω, θέλουν να αλλάξει αυτό το τοπίο. Πρέπει να υπάρχει ένας υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος να είναι κοινής αποδοχής, για να κάνει αυτή  την προσπάθεια ως υποψήφιος μέχρι που να γίνει δήμαρχος. Το δικό μου σκεπτικό δεν ήταν ποτέ κομματικό,  ανεξάρτητα αν συμμετείχα σε τέτοιους συνδυασμούς, οι τοπικές κοινωνίες δεν έχουν ανάγκη από τέτοια σχήματα. Δεν είμαι ενεργά στα δρώμενα αφού είμαι εκλεγμένος με το συνδυασμό του Καστερίδη.  Όταν  του  λες  χρήσιμα πράγματα αλλά, για να κάνει άμυνα  για τον συνδυασμό του, προτείνει ψηφοφορία αυτό δε μου αρέσει . Είμαι ανοικτός σε κάθε είδους κίνηση για την αυτοδιοίκηση αρκεί οι άνθρωποι να είναι αξιόλογοι, ο δήμαρχος πρέπει να μπορεί  να κοιτάει στα μάτια τον πολίτη  και με ανθρώπινο πρόσωπο να τον βοηθάει στην καθημερινότητα ».

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΤΗΣ  Ε.Π.Σ    ΠΕΛΛΑΣ
 ΣΩΚΡΑΤΗΣ  ΚΑΖΑΤΖΙΔΗΣ ː « Είμαι ενεργά συνδεδεμένος με την Κρύα βρύση και τον Απόλλωνα αλλά φιλοδοξώ να γίνω πρόεδρος ΕΠΣ  Πέλλας και  από υποψήφιος, αφού θα κερδίσω τις εκλογές, να γίνω πρόεδρος .  Την ταυτότητά μου με τον Απόλλωνα θα τη βάλω στο συρτάρι και θα αγωνίζομαι για το καλό του ποδοσφαίρου της Πέλλας,  με αυτή τη νέα ιδιότητα δέχομαι τη δριμύτερη κριτική
 Ο άνθρωπος που αναλαμβάνει ένα θεσμικό ρόλο πρέπει να έχει στόχο. Ο κ. Αντωνίου δεν είχε αυτό το στόχο, απλά προέκυψε, επειδή ήταν στο συνδυασμό του κ. Τσώτσου που δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος λόγω προβλημάτων  με την προηγούμενη διοίκηση σε θέματα καταστατικού . Ο κ. Τσώτσος έψαξε τον παλαιότερο συνεργάτη και βρήκε τον κ. Αντωνίου, έτσι έγινε πρόεδρος. Δεν είναι ο ιδανικός πρόεδρος, δεν αμφισβητώ την καλή του πρόθεση, δεν υπάρχει ένας σχεδιασμός από τη μεριά του κ. Αντωνίου  ώστε να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα. Είναι  όμως καλύτερος από την προηγούμενη διοίκηση. Εγώ μπορώ να είμαι καλύτερος, θα έχω στελέχη που δεν θα είναι οπαδοί ομάδων και θα είμαι πιο δημοκρατικός.
Αυτή τη στιγμή  μαζί με δυο-τρεις είμαι ο ίδιος ο Απόλλων, αλλά σαν πρόεδρος Ε.Π.Σ. Πέλλας δε θα είμαι.
 Ακόμα, τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών θα πρέπει να απασχολήσουν το νέο πρόεδρο και όπου χρειάζεται να υπάρξει τιμωρία. Αυτή η διοίκηση το σταμάτησε, μάλλον, για να μην πάρει αυτό το βάρος. Εγώ όταν γίνω πρόεδρος για να έχει συνέχεια ο οργανισμός θα πρέπει να ερευνηθούν τα προηγούμενα χρόνια και η δικαιοσύνη όπου υπάρχουν λάθη και παραλείψεις να επιβάλλει τιμωρία ».
ΤΑ  ΛΑΘΗ  ΤΩΝ  ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
 ΣΩΚΡΑΤΗΣ  ΚΑΖΑΤΖΙΔΗΣ ː « Ανθρώπινα είναι τα λάθη, και οι διαιτητές είναι άνθρωποι, παρόλο που βλέπουμε  να γίνονται υπέρ μιας ομάδας και σε βάρος των αντιπάλων, δε θέλω να θίξω καμιά ομάδα  αλλά εδώ αφορά τον Εδεσσαϊκό.  Κανένας παράγοντας δεν μπορεί να μην καυτηριάσει τέτοια  φαινόμενα. Δαπανώνται πολλά χρήματα από τις πιο μεγάλες ομάδες  και γι αυτό πρέπει να είναι προσεκτικοί οι διαιτητές που σφυρίζουν στα παιχνίδια. Γίνονται και σε άλλους αγώνες αδικίες αλλά επειδή είναι μικρότερης κλίμακας  δε βγήκε κανένας να τα καυτηριάσει.
 Όταν αναλάβω  τη διοίκηση της Ε.Π.Σ  Πέλλας, δε θα χρεώνω κανέναν επειδή, θα μπορώ να βρίσκω χρηματοδοτήσεις  τόσες όσες   είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των ομάδων ».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more