Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

13ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄

Ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος – αφιερωμένος στον Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου, με τη συμμετοχή δρομέων από όλο τον κόσμο. Η εκκίνηση του δρόμου των 42.195μ, θα γίνει στην Πέλλα, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 8.00 π.μ..
Ο δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, προετοιμάζεται εντατικά για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης που αφορούν στην εκκίνηση, αλλά και στην τελετή Αφής της Φλόγας του Μαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του αγώνα, το Σάββατο 31 Μαρτίου, στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας.
                                                              ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Ο δήμος Πέλλας καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων, καθαριότητας,να επικοινωνήσουν με το Δήμο Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού κ Νέας Γενιάς στο τηλ 2382 3 50850.                                                                                    
                                                     ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ  1.000μ
 Ο δήμος Πέλλας , διοργανώνει δρόμο 1.000 μ. για παιδιά και  ενήλικες και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκκίνησης του Μαραθωνίου, στην Πέλλα, ώρα 8.15πμ ( ώρα προσέλευσης 7.30πμ), αμέσως μετά την εκκίνηση του δρόμου των 42.195μ.
Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής .

Εγγραφές :- Πέλλα  /πρώην Δημαρχείο- τηλ 2382 3 51770 -Υπεύθυνη : Μελωδία Μπουμπούση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more