Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

«4ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών» του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας - 21 και 22 Απριλίου στον «Χώρο Τεχνών», με την συμμετοχή της Π.Ε ΗμαθίαςΤο Λύκειο των Ελληνίδων της  Βέροιας, έχοντας στο ενεργητικό του 37 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Ημαθίας και μετά τη μεγάλη επιτυχία των τριών προηγούμενων Παιδικών Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, συνεχίζει αυτή την ιδιαίτερη γιορτή πολιτισμού.
Το 4ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Απριλίου στο χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας με την συμμετοχή της ΠΕ Ημαθίας και σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ  Δ. Βέροιας.
Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν περισσότερα από 500 παιδιά 6-12 ετών και συνοδοί τους από επιλεγμένους αξιόλογους πολιτιστικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα με το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο μία σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με θέμα την παράδοση μέσα από τα μάτια των παιδιών.
Πρόκειται για μία σοβαρή και ποιοτική εκδήλωση, με μοναδικό στόχο την προβολή, διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς η οποία δίνει ευκαιρίες δημιουργικής έκφρασης στα παιδιά που παίρνουν τη σκυτάλη για τη συνέχιση της παράδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more