Κυριακή 6 Μαΐου 2018

12ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Στις 22-23 Σεπτεμβρίου το φετινό ραντεβού

Έχοντας μπει στη δεύτερη δεκαετία, ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων ετοιμάζεται να υποδεχθεί για 12η συνεχή χρονιά δρομείς από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, που και φέτος θα θελήσουν να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία να τρέξουν και να περπατήσουν δίπλα από τη λίμνη Παμβώτιδα.
Συνεπής στο ραντεβού του με το δρομικό κίνημα, ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων διοργανώνεται το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του πρώτου μήνα του φθινοπώρου, στις 22-23 Σεπτεμβρίου, με χιλιάδες δρομείς να αναμένεται να δώσουν και φέτος ραντεβού στη γραμμή της εκκίνησης.
Πέρα φυσικά από τον Γύρο Λίμνης, τον αγώνα σε μια επίπεδη, πανέμορφη διαδρομή 30 χλμ., που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, την ίδια ημέρα πραγματοποιείται και ο αγώνας των 10 χλμ., ενώ μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. με φόντο τη λίμνη και το Κάστρο, τον πρωτότυπο παραλίμνιο δρόμο «Μαμά – Καρότσι» και αγώνα δρόμου 1.000 μ. για ΑμεΑ.
«Ορεκτικό» για το διήμερο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων θα αποτελέσει ο αγώνας δρόμου για παιδιά και γονείς «Στους δρόμους του νησιού». Ένας αγώνας συμμετοχής και διασκέδασης, που θα οργανωθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στα σοκάκια και στην παραλίμνια διαδρομή του Νησιού, μια εβδομάδα νωρίτερα.
Όλα αυτά σε μία εβδομάδα γεμάτη όχι μόνο με αθλητικές, αλλά και πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και επιστημονικές εκδηλώσεις, που θα διοργανώσουν η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Limni και ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών και με την υποστήριξη τοπικών φορέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν τις επόμενες ημέρες. Για να μένετε ενημερωμένοι, μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.ioanninalakerun.gr και τη σελίδα στο facebook Ioannina Lake Run.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more