Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Δήλωση του προέδρου της Νέας Δεξιάς σχετικά με το νομοσχέδιο με τίτλο «Μέτρα για την Προώθηση των Θεσμών της Αναδοχής και Υιοθεσίας»


Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου με τίτλο «Μέτρα για την Προώθηση των Θεσμών της Αναδοχής και Υιοθεσίας», ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και όλο το μηδενιστικό τόξο, με την ανοχή των ΑΝΕΛ, συνεχίζουν την επίθεση στην κανονικότητα, παραβιάζοντας πλέον βάναυσα το δικαίωμα των παιδιών σε πατρικό και μητρικό πρότυπο και παρουσία.
Το κράτος, αντί να παρέχει προστασία σε ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά, τα παραδίδει για κοινωνικά πειράματα σε χέρια, όπου θα στερηθούν όσα ή φύση του ανθρώπου και η λογική επιβάλλουν.
Καταγγέλλουμε αυτή την νέα επίθεση του πολιτισμικού μαρξισμού, που δυστυχώς επιβεβαιώνει την κάθετη αντίθεσή μας στο σύμφωνο συμβίωσης - κερκόπορτα κατά της κανονικής οικογένειας.
Καταγγέλλουμε τον εσμό των μαρξιστών καθηγητάδων, που τους πληρώνει ο λαός για να πουλάνε ψευδό-επιστημονικές απόψεις, ότι δήθεν δεν είναι απαραίτητο το μητρικό ή  το πατρικό πρότυπο για την ομαλή ανάπτυξη ενός παιδιού. Ίσως αυτοί/ές φύτρωσαν στα λάχανα και κρίνουν εξ ιδίων.
Το βραβείο όμως της πιο κωμικής αντιπολίτευσης πάει στον δειλό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αντί να δεσμευθεί πως θα καταργήσει τον κατάπτυστο νόμο, τον σιγοντάρισε, με αποκορύφωμα φαιδρότητας την στάση της εισηγήτριάς του, ή οποία αφού εξήγησε την δήθεν διαφωνία της ΝΔ με την διάταξη, μετά την υπερψήφισε. Μπλε θολό ποτάμι, συνιστώσα του πολιτισμικού μαρξισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δεξιά δεσμεύεται πως θα ξηλώσει όλο το θεσμικό πλαίσιο της παρακμής και του ολοκληρωτικού δικαιωματισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more