Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΖΟΡΠΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚΤα θερμά συγχηρητήρια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του κυπέλου Ελλάδας, απέστειλε στον Ιβάν Σαββίδη, ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχ. Ζορπίδης.
Στην επιστολή του ο κ. Ζορπίδης τονίζει ότι η πόλη έχει ανάγκη τέτοιες επιτυχίες, καθώς αυτές συμβάλλουν σημαντικά στη συνολική αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης.
Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,
Παρακαλούμε με το παρών μήνυμα να δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια της διοίκησης, τα δικά μου ως προέδρου αλλά και όλων των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του μεγαλύτερου επιμελητηρίου της πόλης μας, για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.
Η κατάκτηση αυτή απέδειξε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν ανακηρύχθηκε ως τέτοια λόγω ζητημάτων που δεν άπτονται ούτε της αξιοσύνης, ούτε της αποτελεσματικότητας των στελεχών του.
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ως φορέας έκφρασης της κοινωνίας της πόλης πιστεύει ότι η Θεσσαλονίκη μας για να αναβαθμιστεί συνολικά θα πρέπει να κατακτά τίτλους σε όλους τους στίβους και οι άνθρωποι και οι φορείς της να τα καταφέρνουν στην οικονομία τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την αυτοδιοίκηση, παντού.
Υπό την έννοια αυτή η επιτυχία του ΠΑΟΚ συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης! 
Ελπίζουμε και ευχόμαστε η πορεία των επιτυχιών να συνεχιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more