Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟ ''ΕΠΑΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ''


Το 1ο ΕΚ Γιαννιτσών, συνδιοργανώνει με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Πέλλας, το Δήμο Πέλλας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας,  από 7 έως και 10 Μαΐου 2018 έκθεση - εκδήλωση με τίτλο «Το ΕΠΑ.Λ. δημιουργεί» στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πέλλας.
Στόχος της έκθεσης είναι η δημοσιοποίηση και ανάδειξη στο ευρύ κοινό του σύγχρονου Επαγγελματικού Λυκείου, των έργων που υλοποίησαν οι μαθητές στη διάρκεια του σχολικού έτους, την ενημέρωση για τη δομή του και τη διεύρυνση της πρόσβασης των μαθητών/τριών των ΕΠΑ.Λ σε ΤΕΙ και σε Πανεπιστήμια, καθώς και την εφαρμογή του θεσμοθετημένου «Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας» για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ.
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι 7 τομείς και οι 15 ειδικότητες που λειτούργησαν την τρέχουσα σχολική χρονιά  στο 1ο ΕΠΑΛ, στο 2ο ΕΠΑΛ και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών. Θα εκτεθούν μαθητικά έργα και θα παρουσιαστεί οπτικό - ακουστικό υλικό που έχουν δημιουργήσει μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί.
Το πρόγραμμα της έκθεσης - εκδήλωσης περιλαμβάνει επίσης  διεξαγωγή εκδήλωσης για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και τη Μαθητεία την Τετάρτη 9/5/2018 και ώρα 19:30 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας.

Η έκθεση και η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό που ενδιαφέρετε να ενημερωθεί για τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές δυνατότητες που προσφέρονται στους μαθητές/τριες των Επαγγελματικών Λυκείων, όπως επίσης σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more