Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.GR» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΙ (6) ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.


Σε απάντηση σημερινού δημοσιεύματος (15-5-2018), το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.GR» και αφορά στην χορήγηση αντιγράφου Πρακτικού Συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής για την άσκηση αγωγής εις βάρος του Χρ. Βούζα, ένα μόνο πράγμα, μπορεί να επισημάνει κανείς: είναι προφανής ο πανικός, που διακατέχει τον Χρ. Βούζα ενόψει της αποφάσεως του Δικαστηρίου, το οποίο καλείται να κρίνει για τις συκοφαντικές αναρτήσεις αυτού εις βάρος της Ομοσπονδίας και των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Ο Χρ. Βούζας δημοσιεύει αντίγραφο αποσπάσματος συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, το οποίο απεικονίζει την απόφαση, που ελήφθη για την άσκηση αγωγής εις βάρος του. Επικαλείται δε, ότι δήθεν υπογράφεται παράτυπα από τον Πρόεδρο και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, καθώς κατά την ημερομηνία, που φέρει, η νέα Εκτελεστική Επιτροπή δεν είχε ακόμα συγκροτηθεί σε σώμα.
Ενημερώνουμε, ωστόσο, τον κύριο Βούζα, ότι κατά το διάστημα από την λήξη της θητείας των οργάνων της Ομοσπονδίας μέχρι και την συγκρότηση σε σώμα των νεοεκλεγέντων οργάνων, η Ομοσπονδία εκπροσωπείται σε κάθε επείγουσα ενέργεια από την απερχόμενη Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία και όφειλε στην συγκεκριμένη περίπτωση να χορηγήσει απόσπασμα Πρακτικού, προκειμένου να προσκομιστεί εμπρόθεσμα στο Δικαστήριο. Ουδέν παράτυπο ή παράνομο συνέβη, όπως υπονοεί ο Χρ. Βούζας, προσπαθώντας κυριολεκτικά «να πιαστεί από τα μαλλιά του».

Κατανοούμε, προφανώς, ότι το πραγματικό ζητούμενο για τον Χρ. Βούζα είναι να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεων του, αλλά για μία ακόμα φορά αυτός δεν διστάζει να καταφύγει στην προσφιλή πρακτική της λασπολογίας και της συκοφάντησης, αποδεικνύοντας, το μένος, που τρέφει εις βάρος της Ομοσπονδίας και των εκλεγμένων από τους εργαζόμενους Μελών της Διοικήσεως της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more