Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Απάντηση στην Κατερίνα Παπακώστα, Υπουργό Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ


    Για τη συνέντευξη «μονόλογο» που έδωσες στην ΕΡΤ, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να μη σ’ ακολουθήσει στον κατήφορο, και πολύ ορθώς.Εγώ πιστεύω ότι συγκεκριμένες ύβρεις που ξεστόμισες σε βάρος του δημοκρατικά εκλεγμένου Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, και της παράταξης, χρήζουν απάντησης.
Ισχυρίζεσαι ψευδώς εν γνώσει ότι δήθεν ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε απεκάλεσε «πουλημένη και προδότη» μετά την Υπουργοποίησή σου στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αυτό ουδέποτε συνέβη σε καμία απολύτως δημόσια τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι ασύστολο ψεύδος και οφείλεις να ζητήσεις συγγνώμη.
Ισχυρίζεσαι ψευδώς εν γνώσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε στοχοποίησε με συνέπεια να δέχεσαι επιθέσεις από ανωνύμους, τους οποίους αποδίδεις στη ΝΔ, ενώ τολμάς να καθυβρίζεις ανερυθρίαστα τον Πρόεδρο με την αξιόποινη και χυδαία λέξη «φαύλος», να λες ότι είναι «όμηρος της ακραίας πτέρυγάς του», ότι «άγεται και φέρεται», και ότι στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει μία «ακροδεξιά ηγετική ομάδα που κάνει ό, τι θέλει».
Ενδιαφέρον!
Πότε άραγε ανακάλυψες αυτή την «ακροδεξιά»; Μήπως όταν διορίστηκες Υφυπουργός Υγείας από τον Αντώνη Σαμαρά (τον Ιούνιο του 2014) κι έμεινες καθηλωμένη 8 μήνες; Ή μήπως θεωρείς ότι «στοχοποιείσαι» για να πολεμηθεί το κόμμα σου το ΝΕΟ (με άγνωστα στελέχη), που όλως συμπτωματικώς ίδρυσες  ένα μήνα πριν την Υπουργοποίηση σου, για να φανείς συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ ; Είναι … σοβαρό επιχείρημα ότι το … ΝΕΟ αποτελεί απειλή;;;
Αν έχεις στοχοποιηθεί όπως λες, τόσο εσύ όσο και η οικογένειά σου, κάτι το οποίο καταδικάζω ανεπιφύλακτα και χωρίς αστερίσκους, προσέφυγες ήδη και ορθά στις αρμόδιες διωκτικές αρχές και στην Εισαγγελία της Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης της πατρίδας μας, ζητώντας προστασία. Μπορείς άλλωστε να συμβουλευτείς και τη νομική σύμβουλο του Πρωθυπουργού, που υπήρξε Πρόεδρος του Αρείου Πάγου…
Το γεγονός όμως ότι επικαλείσαι προσωπική στοχοποίηση προκειμένου να προβείς σε ύβρεις και επιθέσεις κατά της παράταξης που σε ανέδειξε, σημαίνει κάτι άλλο! Ότι δεν αντέχεις την κριτική για τις πράξεις και την πολιτική συμπεριφορά σου και επιχειρείς τη φίμωση όσων τις αναδεικνύουν. Και ότι έχεις προφανώς πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα! Άκου λοιπόν τη σκληρή αλήθεια, που πάντα λάμπει.Πολιτικοί σαν εσένα απομακρύνουν τους νέους ανθρώπους από την πολιτική και τις κάλπες γιατί τροφοδοτούν την εντύπωση ότι όλοι είμαστε ίδιοι και κινούμαστε από ιδιοτέλεια και προσωπικά συμφέροντα.
ΠΡΟΔΩΣΕΣ, Κατερίνα Παπακώστα, τη μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη που την εκφράζει αυθεντικά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Την παράταξη που σε ανέδειξε στην πολιτική και ψηφίστηκες για να κάνεις αντιπολίτευση. Δυστυχώς όμως σήμερα συνεργάζεσαι με μια «θλιβερή» Κυβέρνηση της οποίας ηγείται ένας «θλιβερός» Πρωθυπουργός, για την ύπαρξη της οποίας ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ όπως η ίδια έχεις πει και γράψει δημόσια!
ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ τη χειρότερη για το δημόσιο συμφέρον της χώρας Κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και προσβάλλεις με πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις σου, επικαλούμενη τον Καραμανλή, το κόμμα που σε ανέδειξε.
ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ την Κυβέρνηση που φόρτωσε στην οικονομία της χώρας 100 δις και την οδήγησε σε τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και πολλά δεινά, όταν η προηγούμενη Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που η Κυβέρνησή σου την έριξε, την οδηγούσε σταθερά και  οργανωμένα στην έξοδο από την κρίση.
ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ μια Κυβέρνηση που με ρύθμισή της σφυρίζει αδιάφορα για το γεγονός ότι με πρόσχημα την αποσυμφόρηση των φυλακών, επιτρέπει να κυκλοφορούν ανάμεσα μας στυγνοί δολοφόνοι καταδικασμένοι με πολλά ισόβια, ένας των οποίων δολοφόνησε τον συνάδελφό μας και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ.Α, Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.
ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ την Κυβέρνηση που επιχαίρει για το γεγονός ότι κάθε μήνα βγαίνει από τη φυλακή με άδειες ο στυγερός αμετανόητος δολοφόνος Κουφοντίνας που γέμισε με αίμα και πόνο οικογένειες μεταξύ των οποίων και την οικογένεια του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, που θρασύτατα αποκάλεσες «φαύλο» και «ενορχηστρωτή της επίθεσης που δέχτηκες»…
ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ την Κυβέρνηση που έκλεισε τις Τράπεζες, μείωσε 27 φορές τις συντάξεις, μείωσε το αφορολόγητο των φτωχών ανθρώπων και υποθήκευσε την περιουσία του κράτους για 99 χρόνια, την Κυβέρνηση που ομολόγησε κυνικά ότι καταληστεύει τη μεσαία τάξη με σκόπιμη άγρια φορολόγηση προκειμένου να συγκεντρώνει χρήματα για να προβαίνει σε φιλοδωρήματα εν είδει επιδομάτων!
ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ την Κυβέρνηση που, εκτός των άλλων, υπέγραψε την χειρότερη για τα συμφέροντα της πατρίδας συμφωνία, που παρέδωσε το όνομα «Μακεδονία» μαζί με «μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα στη γείτονα, ανοίγοντας την πόρτα του αλυτρωτισμού στις γνωστές διαθέσεις της.
ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ τον Πρωθυπουργό που παρουσία των Ομολόγων του, Εμμανουέλ Μακρόν και Νίκο Αναστασιάδη, ισχυρίστηκε ότι τα συγκλονιστικά συλλαλητήρια για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας, γεμάτα από οικογένειες, αγνούς ανθρώπους, νέους, παιδιά και ηλικιωμένους απ’ όλη την Ελλάδα, που στις μετρήσεις αριθμούν πάνω 70% των Ελλήνων, ήταν συγκεντρώσεις … «ανόητων» εθνικιστών και ακροδεξιών!
Και όλα αυτά, για ένα Υπουργείο!
Αν το γεγονός ότι σήμερα υπηρετείς ένα «θλιβερό» κατά την άποψή σου Πρωθυπουργό, προκειμένου να έχεις Υπουργικό θώκο (καρέκλα) δεν λέγεται ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, πες μας εσύ πώς λέγεται…
Αν κοιτάξεις με προσοχή τον καθρέπτη σου μόνη και με περισυλλογή, ίσως παραδεχθείς πως όσα σου γράφω δεν απέχουν κατ’ ελάχιστο από αυτά που υποστήριζες σταθερά πριν την ανεξαρτητοποίηση και κυρίως πριν την Υπουργοποίηση σου, Κατερίνα Παπακώστα!
Αν πάλι θεωρείς ότι η δήλωση που υπέγραψες, με την οποία εκχωρείς τη συνείδησή σου στην Κυβέρνηση για στήριξη aprioriνομοσχεδίων, το περιεχόμενο των οποίων αγνοείς, αντιστοιχεί στη Συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία συνείδησης των βουλευτών, μάλλον θα πρέπει να το εξηγήσεις στους υποψήφιους ψηφοφόρους σου, όταν θα τους απευθυνθείς στις επόμενες εκλογές – προφανώς συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ, εσύ, η δήθεν κεντροδεξιά πολιτικός!
Σε ό,τι με αφορά δέχομαι να καταθέσεις αγωγή σε βάρος μου αν θεωρείς ότι σε στοχοποιώ, για την οποία άλλωστε δεν απαιτείται άρση ασυλίας, όπως οφείλεις ως δικηγόρος να γνωρίζεις…
Ίσως δεν θα έπρεπε να ξεχνάς ότι όπως λέει ο λαός μας: «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».
Κρίμα, Κατερίνα…
Η Ελίζα Βόζεμπεργκ είναι δικηγόρος και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more