Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Οι προτάσεις του υποψηφίου Δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή




ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Στην αίθουσα εκδηλώσεων της περιφέρειας στην Έδεσσα παρουσίασε  ένα μέρος του προγράμματός του και τους υποψηφίους της παράταξής του΄΄ Κοινωνία σε Κίνηση ΄ ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο της Έδεσσας  κ. Γιάννης Τσεπκεντζής.
Η αίθουσα πλημμύρισε από κόσμο,  από διάφορους πολιτικούς χώρους, άλλωστε  η τοπική αυτοδιοίκηση  έχει να κάνει με  τους δημότες και τα προβλήματά τους και καθόλου με πολιτικές παρατάξεις.  Αυτό υποσχέθηκε ο υποψήφιος Γιάννης Τσεπκεντζής .
Στην αρχή της ομιλίας του χαρακτήρισε την εκδήλωση σαν μια πραγματική δημοσκόπηση, ευχαρίστησε τους  Εδεσσαίους για την παρουσία τους και τα όμορφα χαμόγελα. Δήλωσε ενθουσιασμένος  και χαρακτήρισε κρίσιμο συστατικό στοιχείο την εμπιστοσύνη των πολιτών προς το πρόσωπό του.
Δήλωσε, πως ανήκει στη γενιά που θέλει να ανατρέψει την πρόβλεψη ότι θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη.
Αναφέρθηκε στην αγωνία των αντιπάλων του, που προσπαθούν να του χρεώσουν κομματικούς χώρους και το απέδωσε  στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις εκλογές με όρους  άλλων δεκαετιών.
Απευθυνόμενος προς τους πολίτες, δήλωσε πως δεν είναι μέλος κανενός κόμματος και πως ούτε επιδιώκει, ούτε επεδίωξε ποτέ να βρεθεί σε λίστα για τις εθνικές εκλογές. Δε έχει πάρει από πουθενά υλική υποστήριξη και καμιά γραμμή από πουθενά
Δήλωσε αποφασισμένος   να υπηρετήσει τα συμφέροντα του τόπου και  να  τον κάνει πρωταγωνιστή της πραγματικότητας,  με βαθιά συναίσθηση της ιστορικής διαδρομής του.
Δε συμμετέχει στον πόλεμο λάσπης, αλλά προσπαθεί να κερδίσει τον κόσμο με ήθος, ιδέες,  προτάσεις.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μερικές προγραμματικές υποσχέσεις, αφού η κατάρτιση του προγράμματός του δεν έχει ολοκληρωθεί…
Το πρόγραμμα του καταρτίζεται μέρα με τη μέρα  με τη συμμετοχή φορέων, εμπειρογνωμόνων, επαφές με δημότες από παντού, γειτονιές, τοπικά διαμερίσματα …
·         Εκσυγχρονισμός και διαφάνεια των υπηρεσιών για   έξυπνο δήμο, αξιοποίηση των τεχνολογιών που κάνουν τη ζωή των δημοτών ευκολότερη και τις υπηρεσίες πιο παραγωγικές.
·         Διαδικτυακή μετάδοση δημοτικών Συμβουλίων, ηλεκτρονικά αιτήματα, παράδοση εγγράφων κατ οίκον, διαβούλευση μέσα από την ιστοσελίδα του δήμου, εφαρμογή παρακολούθησης εκπόνησης προϋπολογισμού, διαφάνεια, συμμετοχή των πολιτών, κά
·         Βελτίωση καθημερινότητας των πολιτών και ειδικά στο θέμα των αδέσποτων και το κυκλοφοριακό που ταλαιπωρεί τους δημότες.
Κυκλοφοριακό με δέσμη μέτρων, αύξηση θέσεων στάθμευσης και δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης
Αδέσποτα : Σε συνεργασία με τη φιλοζωική :  στείρωση,  ηλεκτρονική καταγραφή, τσιπάρισμα,  ανάδοχες οικογένειες, φιλοξενία σε χώρο με οικονομικά κριτήρια.
o   Δημιουργία καλλιτεχνικού σχολείου, νυχτερινού ΕΠΑ.Λ., ίδρυση   πανεπιστημίου για ακαδημαϊκό και ερευνητικό υπόβαθρο

           

o   Θα καταστήσει την Έδεσσα  και τη Βεγορίτιδα διεθνή ελκυστικό προορισμό,  με τη σύνδεση βουνού με τον καταρράκτη - αλλά και τη λίμνη, με συνδετικό κρίκο την πορεία του νερού

·         Κλειστό γυμναστήριο 2000 θέσεων για διεθνείς οργανώσεις,  βελτίωση και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων,  χώρο για πολιτιστικές εκδηλώσεις.
·         Γραφείο κοινωνικής πολιτικής με όρους αξιοπρέπειας και εχεμύθειας, χωρίς να ευτελίζεται η ανάγκη με όρους ανταποδοτικότητας και συναλλαγής.
·         Ολοκληρωμένο και βιώσιμο  κανονισμό άρδευσης.
Στη συνέχεια,  αφού τόνισε πως οι υποψήφιοι είναι σημαντικά πρόσωπα στην κοινωνία, παρουσίασε την ομάδα  του,  που απαρτίζεται  από πολίτες μέσα  από όλα τα κοινωνικά στρώματα και  όλους τους πολιτικούς χώρους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more