Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ ο Διονύσης Σταμενίτης


Εκ νέου θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ της περιόδου 2010-2015 Διονύσης Σταμενίτης ο οποίος αμέσως μετά την ανακοίνωση από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφαση του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στον Νομό Πέλλας και να δηλώσω ότι είμαι παρών στον αγώνα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.
Στις 7 Ιουλίου, όλοι μαζί, ενωμένοι, αλλάζουμε σελίδα. Κάνουμε την Ελλάδα και πάλι, μια κανονική χώρα. Μια χώρα φωτεινή. Χτίζουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας και φτιάχνουμε ένα παρόν ανθρώπινο. Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πορευόμαστε ενωμένοι και δυνατοί!
Στην πορεία για τη δημιουργία μιας αναγεννημένης και ισχυρής Ελλάδας ο Νομός μας πρέπει να πιάσει πρώτη θέση. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και μπορούμε, όλοι μαζί, να κάνουμε το μεγάλο βήμα.
Ο τόπος μας έχει χάσει πολύτιμο χρόνο, τα προβλήματα και οι ανάγκες διαρκώς μεγαλώνουν όμως οι λύσεις, δυστυχώς, καθυστερούν. Έφτασε ο καιρός αυτός ο συσχετισμός να αντιστραφεί. Η Πέλλα πρέπει να περάσει στην εποχή που οι λύσεις των προβλημάτων διεκδικούνται και υλοποιούνται, χωρίς κωλυσιεργίες και προχειρότητες.
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να αγωνιστώ, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βάλουμε τον τόπο μας σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης. Η Πέλλα δεν μπορεί να χάνει άλλο χρόνο!
Τώρα είναι η στιγμή που σας ζητώ να με εμπιστευτείτε για να δώσουμε αυτόν τον αγώνα μαζί. Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να εκπροσωπήσω τον Νομό Πέλλας δυνατά και αποτελεσματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more