Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Επιλογή ανανέωσης ο Στάθης Φουντουκίδης στην Νέα ΔημοκρατίαΕπιλογή ανανέωσης θεωρείται ο γνωστός δικηγόρος Στάθης Φουντουκίδης ο οποίος είναι πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Γιαννιτσών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του πανελλήνιου οργάνου δικηγορικών συλλόγων Ελλάδας. O κος Φουντουκίδης είναι μέλος του Μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και αποτελεί επιλογή αξιολόγησης και ανανέωσης μιας και ο ίδιος διαθέτει τις νοηματικές διαδρομές ώστε να διαχειριστεί όλα εκείνα τα μεγάλα θέματα που αντιμετωπίζει ο τόπος. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της επιλογής του από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας για το ψηφοδέλτιο της Πέλλας, ο Στάθης Φουντουκίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: Αποτελεί τιμή για εμένα, η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετέχω μέσα από το Μητρώο Στελεχών, μαζί με άξια στελέχη, σε έναν κρίσιμο αγώνα για το μέλλον της πατρίδας μας.
Έχω επιλέξει να πραγματοποιήσω έναν προεκλογικό αγώνα με την μικρότερη δυνατή ενόχληση των συμπολιτών μας, δίχως φασαρία, δέσμευση δημόσιων χώρων και άσκοπη χαρτούρα. Μόνο τα απολύτως αναγκαία. Και αυτό γιατί πιστεύω βαθιά σε μια διαφορετική πολιτική κουλτούρα. Αυτή των έργων, της προσωπικής επαφής και των καθαρών λόγων. Όχι του εντυπωσιασμού και της εύκολης κουβέντας.
Μετά την πολυετή κρίση και την «λαίλαπα» Σύριζα, η Πέλλα μας χρειάζεται ώθηση από υγιείς, ειλικρινείς και άφθαρτες δυνάμεις που έχουν την γνώση, τον δυναμισμό και την όρεξη να προσφέρουν.
Μια Πέλλα που χρειάζεται Νέα Πνοή, Όραμα και Διάθεση για πολλή και σκληρή δουλειά.
Ζητώ από όλες και όλους σας να δώσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ την μάχη της ΠΡΟΟΔΟΥ με ενθουσιασμό, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, για να βελτιώσουμε την ζωή τη δική μας και των παιδιών μας.
Για μια Πέλλα καλύτερη. Μια ΠΕΛΛΑ πιο ΦΩΤΕΙΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου