Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Λόγοι εθνικής επιβίωσης επιτάσσουν να αντιμετωπιστεί εδώ και τώρα η υπογεννητικότητα

 Συνάντηση της ηγεσίας του πολυτεκνικού κινήματος με κοινοβουλευτικούς που συγκροτούν την εκλογική συνεργασία με
την Ένωση Κεντρώων. 
 Σήμερα το πρωί στις 12.00 πραγματοποιείται συνάντηση του με το προεδρείο της ΑΣΠΕ και τους πολυτεκνικούς συλλόγους της Αττικής, προκειμένου να υπάρξει ενημέ-ρωση και ανταλλαγή απόψεων, μεταξύ της ηγεσίας του πολυτεκνικού κινήματος και των Κοινοβουλευτικών εκ-προσώπων της εκλογικής συνεργασίας με την Ένωση Κεντρώων του Βας. Λεβέντη.
 Στην συνάντηση θα εκπροσωπήσουν τον Β. Λεβέντη και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που συγκροτούν την νέα πολιτική συμμαχία ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατι-κού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος Βουλευτής Νί-κος Νικολόπουλος, ο ανεξάρτητος Βουλευτής  περιφέ-ρειας Αττικής Κων. Κατσίκης και ο σύμβουλος του προέ-δρου της Ένωσης Κεντρώων και υποψήφιος Βουλευτής Γ. Κουντουλάκης. 
Απαντώντας σήμερα το πρωί στο περιστύλιο σε σχετικές ερωτήσεις που του έθεσαν κοινοβουλευτικοί συντάκτες ο Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε:    
 «Οι συμπατριώτες μας πολύτεκνοι που υπηρετούν με αυταπάρνηση την δημογραφική ανανέωση της πατρίδας μας, αντιμετωπίζονται δυστυχώς με τρόπο που υπονο-μεύει το μέλλον της.
 Αντί  το Κράτος να ξεκινά την κοινωνική μέριμνά του από τους πολύτεκνους, κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αποσαθρώσει την Ελληνική οικογένεια και να συρρι-κνώσει τον πληθυσμό της χώρας.
 Έχει συνταγματική υποχρέωση η εκάστοτε Κυβέρνηση να αντιμετωπίζει με αποτελεσματικό τρόπο το δημογρα-φικό πρόβλημα της χώρας μας.
 Λόγοι εθνικής επιβίωσης επιτάσσουν να αντιμετωπιστεί εδώ και τώρα η υπογεννητικότητα με γενναία ενίσχυση της πολυτεκνίας, καθώς και η βιαία ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
 Ως πολύτεκνος πρωτίστως και μετέπειτα ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανε-ξάρτητος βουλευτής, θα καταθέτω πάντα τις ευαισθησίες μου, την πίστη μου, αλλά και τις αγωνίες μου για το αύριο της πατρίδας, σε συνάρτηση με το μόχθο και τις προσδο-κίες των παιδιών μας.
 Ελπίζω ότι στο τέλος η κοινή λογική θα δικαιώσει τους πολύτεκνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more