Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

Ένταξη έργων αποχέτευσης και οδοποιίας του Δήμου Σκύδρας στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1».

 Νέα και σημαντικά έργα υποδομών του Δήμου Σκύδρας εγκρίθηκαν πρόσφατα από το Υπουργείο Εσωτερικών και
θα χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο της ένταξής τους στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1».
 Πρόκειται για την ένταξη του έργου με τίτλο «ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ» και την ένταξη του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ».
 Μετά τη δημοσιοποίηση από το Υπουργείο Εσωτερικών των αντίστοιχων αποφάσεων  ένταξης η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε τα εξής:
 «Με έγκαιρη και σωστή προετοιμασία και προγραμματισμό και αποτελεσματική διεκδίκηση πετύχαμε για άλλη μια φορά το στόχο μας για τη χρηματοδότηση νέων και μεγάλης σπουδαιότητας έργων υποδομής για το Δήμο μας.
 Τα μεγάλα, λοιπόν, έργα της Δημοτικής Αρχής συνεχίζονται με νέες εντάξεις και επιτυχίες!
 Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνω στους συμπολίτες μου ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η ένταξη του μεγάλου έργου της κατασκευής του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της Κοινότητας  Ριζού, καθώς  και της κατασκευής αγωγού λυμάτων στο Αρσένι και στην Πετριά και η σύνδεση τους με το βιολογικό σταθμό Σκύδρας.
 Εγκρίθηκε, επίσης, η σύνδεση του αποχετευτικού Μαυροβουνίου με το βιολογικό σταθμό Σκύδρας.
 Έργα που μαζί με το ΦΠΑ ξεπερνούν τα 5.000.000€!
 Πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου μας διεκδικούμε και λαμβάνουμε τόσο μεγάλο έργο! Ένα έργο που θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και στην προστασία του περιβάλλοντος.
 Ένα έργο άλλων 900.000€ περίπου εγκρίθηκε, επίσης, από το Υπουργείο Εσωτερικών και αφορά ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων στο Άνω Λιποχώρι (Σκύδρα), Σεβαστειανά, Μαυροβούνι, Άνυδρο, Μάνδαλο και Προφήτη Ηλία.
 Ένα έργο έμπρακτης στήριξης των αγροτών μας ώστε να έχουν ευκολότερη και γρηγορότερη πρόσβαση στις καλλιέργειές τους και να μεταφέρουν με ασφάλεια τα προϊόντα τους στις αγορές.
 Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο!  Δηλώσαμε προεκλογικά ότι περιμένουμε εντάξεις έργων περί τα 10.000.000€. Ήδη τα 6.500.000€ με ΦΠΑ εντάχθηκαν! Αποχετευτικά έργα και Αγροτική οδοποιία!
 Γιατί εμείς ό,τι λέμε, το κάνουμε. Γιατί για εμάς η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, οι αλήθειες, ο πολιτικός λόγος είναι αξίες απαράβατες..  
 Το είπαμε, το λέγαμε και θα το λέμε:
 Το έργο μας δεν σταματά για κανένα λόγο…
 Οι επιτυχίες της Δημοτικής Αρχής, οι διεκδικήσεις έργων, συνεχίζονται και διαψεύδουν βεβαίως κάποιους που μιλούσαν για προεκλογικά έργα…
 Εμείς συνεχίζουμε με πολιτικό λόγο και καθαρά χέρια».


                                                                    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more