Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΥΡ/ΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

  Σε έναν από τους πιο ευαίσθητους από άποψη πυροσβεστικού ενδιαφέροντος οικισμούς του Δήμου Πέλλας, το Ελευθεροχώρι, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25-6-2019 ενημερωτική - εκπαιδευτική συνάντηση της Διοίκησης της Υπηρεσίας μας με κατοίκους της περιοχής. Η συνάντηση έγινε στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, μια δομή
που αποτελεί σημείο αναφοράς επιχειρησιακά για την Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω της φιλοξενίας παιδιών και της ιδιαίτερης θέσης στην οποία βρίσκεται. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών, Επιπυραγός Καμπουρίδης Γκίκας, ο Υποδιοικητής Επιπυραγός Αγιαννίδης Ιωάννης καθώς και ο Δασολόγος του Δασαρχείου Έδεσσας κ. Χασιλίδης Παύλος.
  Οι ανωτέρω έδωσαν πληροφορίες και απάντησαν σε ερωτήματα σχετικά με τα πυροσβεστικά μέτρα που έχει λάβει η Πολιτεία στην περιοχή. Επίσης έγιναν γνωστά στους κατοίκους του οικισμού τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με την υποδομή σε επίπεδο πυροπροστασίας με την χρηματοδότηση του Δήμου Πέλλας και την επίβλεψη του Δασαρχείου Έδεσσας. Τέλος οι κάτοικοι ενημερώθηκαν τόσο για τις προληπτικές ενέργειες που πρέπει να κάνει ο κάθε πολίτης  ώστε να αποφευχθεί η εκδήλωση ή η επέκταση μιας πυρκαγιάς όσο και για τους τρόπους αντιμετώπισης και προστασίας των ιδίων και των περιουσιών τους στην περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.
  Θεωρούμε ότι η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και ευελπιστούμε στην συνεργασία των πολιτών ώστε η αντιπυρική περίοδος που διανύουμε να κυλήσει ομαλά.


Ο  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΚΙΚΑΣ ΑΠ. ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ
ΕΠΙΠΥΡΑΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more