Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ




Συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού και Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Στεργίου, Σταύρος Καλαφάτης, Γιάννης Μπρατάκος, Σπήλιος Λιβανός, Παύλος Μαρινάκης, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, Περικλής Μαντάς, Γιάννης Οικονόμου, Βασίλης Σπανάκης, Κώστας Αγοραστός, Γιώργος Καρανίκας, Γιάννης Πολιτόπουλος, Μαρία Σαρηγιαννίδου.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπως και ο γραμματέας του Κόμματος κος Στεργίου τοποθετήθηκαν για το ζήτημα του Κορονοιού.

Έπειτα το λόγο πήραν όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας. Συζητήθηκαν οι δράσεις και οι εθελοντικές πρωτοβουλίες του κόμματος και της νεολαίας κατά την περίοδο της πανδημίας μέσω της ενσωμάτωσης αναβαθμισμένων ψηφιακών υπηρεσιών στην καθημερινή λειτουργία του κόμματος και στην επικοινωνία με τα στελέχη και τα μέλη. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε επίσης η αναβολή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των μελών των αιρετών διοικήσεων των Οργανώσεων του κόμματος που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν εντός του Μαΐου μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες και οι υγειονομικές εξελίξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more