Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Γ.Ρωμανός “Δέκα μουσουλμανικές πόλεις ιδρύει ο κ. Μητσοτάκης.





Γιώργος Ρωμανός
MSc, Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής

Έγινε μήνυση η οποία επεδίωκε να δικαστούν και να καταδικαστούν οι πολιτικά υπεύθυνοι για την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Σε σύνολο 219 βουλευτών, κατά της άρσης ασυλίας ψήφισαν 207, ενώ 11 μόλις βουλευτές τάχθηκαν υπέρ και ένας δήλωσε παρών. Ποιο το σχόλιο σας ;
Απ: Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας απέδειξε απολύτως, ότι ισχύει ο όρος που πρώτος εισήγαγα στον δημόσιο διάλογο: “Ενιαίος Κυβερνητισμός”. Υπάρχει απόλυτη κυβερνητική ταύτιση στην πολιτική, (πρωτίστως) σε βάρος των εθνικών μας θεμάτων, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας και λοιπών “Δημοκρατικών Δυνάμεων”. 
Το κείμενό μου “Δώδεκα λόγοι ακύρωσης της «Συμφωνίας των Πρεσπών … ”(υπάρχει στο Διαδίκτυο), το οποίο στις 14/7/2019 κατατέθηκε στο Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων, και αποτελεί πλέον κρατικό έγγραφο. Με αυτό αποδεικνύεται ότι: η εθνικά καταστροφική “Συμφωνία” μπορεί να καταγγελθεί με μία απλή ρηματική διακοίνωση προς τον ΟΗΕ και την κυβέρνηση Σκοπίων, οποτεδήποτε αποφασίσει μια μελλοντική, αλλά πατριωτική, κυβέρνηση. Είναι αποδεδειγμένο ότι η δήθεν “Συμφωνία” είναι διεθνώς και εθνικά παράνομη, ενώ έχει ήδη καταπατηθεί και ακυρωθεί στην πράξη μονομερώς από τα Σκόπια δεκάδες φορές. Οι Διμερείς Συμφωνίες κατ’ εξοχήν ακυρώνονται μονομερώς, βάση του Διεθνούς Δικαίου. Αυτό που χρειάζεται είναι συναίσθηση πατριωτικού-εθνικού καθήκοντος, αγώνας και πολιτική βούληση από μία κυβέρνηση που θα αρνηθεί όλους τους όρους αυτής της “Συμφωνίας” και πρωτίστως την εκχώρηση της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονίας, την πλαστή γλώσσα και την εξίσου πλαστή εθνότητα, που δόθηκε σε Σλαβο-αλβανούς, στοιχεία τα οποία κατάγγειλε προεκλογικά και ο σημερινός πρωθυπουργός. Η καταγγελία της “Συμφωνίας” θα αναγκάσει τους πάντες, σε ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς να επανέλθουν στο προηγούμενο καθεστώς ονομασίας, status quo ante, εφόσον η Ελλάδα ΔΕΝ θα συμφωνεί με τα απαράδεκτο σημερινό όνομα και θα μπλοκάρει αυτό και τα παράγωγά του οπουδήποτε το εντοπίζει. 

Οι μεταφορά των προσφύγων στην ενδοχώρα συνεχίζεται, πως κρίνεται τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το προσφυγικό η κυβέρνηση;
Όπως έχει ομολογήσει η κυβέρνηση (Χρυσοχοΐδης, Μηταράκης) το 98% των εισβολέων στη χώρα ΔΕΝ είναι πρόσφυγες πολέμου. Όπως προβλέπει η “Συνθήκη της Γενεύης” περί προσφύγων, η οποία παραβιάζεται βάναυσα σε βάρος της Ελλάδος: “πρόσφυγας είναι αυτός που προέρχεται από χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση και καταφεύγει στην πρώτη ασφαλή χώρα με την οποία υπάρχουν κοινά σύνορα.” Η Ελλάδα ΔΕΝ έχει κοινά σύνορα με την Συρία. Πρόσφυγας ΔΕΝ είναι, π.χ., ο κάτοικος της Αφρικής, της Ασίας, ή της Ν. Αμερικής με τους οποίους έχουν γεμίσει τα στρατόπεδα-πόλεις που με τη βία χτίζει η κυβέρνηση στη Βόρεια Ελλάδα και γενικώς σε όλη τη χώρα. Πρόσφυγας ΔΕΝ λογίζεται όποιος διαπράττει εγκλήματα, δηλαδή: εισβάλει με βία, καίει τα “χαρτιά” του και βυθίζει τη βάρκα του θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή των συνανθρώπων του. 
Υπάρχει στο Διαδίκτυο η έρευνά μου: “Δέκα μουσουλμανικές πόλεις ιδρύει ο κ. Μητσοτάκης. Οι νόμοι” οι οποίες σήμερα έφτασαν να είναι περισσότερες από τριάντα δύο. Μουσουλμανοποιείται η χώρα μας χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός με ένα δημοψήφισμα, εάν θέλει την φυλετική αλλοίωση της Ελλάδος. Όλα γίνονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ, χωρίς καμία δημοκρατική εντολή του ελληνικού λαού. Λύση είναι ο αναδρομικός έλεγχος ΟΛΩΝ των παράνομα εισελθόντων και εισερχομένων στη χώρα μας, και χωρίς χρονικό όριο προηγουμένων δεκαετιών. Από το 1970 και μετά, οι νόμιμοι, υπολογίζονται  περί το 1-2% .Έτσι, όσοι δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις μπορούν να απελαθούν, φυσικά βάσει όσων προβλέπει η “Συνθήκη της Γενεύης”, περί προσφύγων.

Ποια άποψη σας για τον κορονοιό, αλλά και για τα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για αυτόν.
Απ: Η επιδημία υπάρχει, όπως και κατασκευασμένοι κορονοϊοί σε εργαστήριο, το 2013-2015, βάσει επίσημης διεθνούς ανακοίνωσης. Στο Διαδίκτυο βρίσκεται δημοσιευμένη η μελέτη μου με τίτλο: “Κορονοϊός και βιολογικός όλεθρος. Οι αποδείξεις στα ....” Η κυβέρνηση όφειλε μέχρι σήμερα να έχει κάνει τουλάχιστον 350.000 τεστ σε όλη τη χώρα, ώστε να γνωρίζουν οι Έλληνες τον πραγματικό επιδημιολογικό κίνδυνο. Έτσι, χωρίς στοιχεία ο λαός βιώνει την τρομοκρατία λόγω της επιδημίας για την οποία ΔΕΝ του παρέχονται στοιχεία, ενώ το σύστημα Υγείας μας είναι ανεπαρκέστατο.
Η ΕΜΜΟΝΙΚΗ μη δημόσια γνωστοποίηση επιδημιολογικών στοιχείων, μετά από τόσους μήνες, συνιστά κορυφαίο ζήτημα που πρέπει να διερευνηθεί αυτεπαγγέλτως από αρμόδιους δημόσιους λειτουργούς. Είναι γνωστοί στη χώρα μας αυτοί που επέβαλαν την αντι-επιστημονική άποψη, ότι “τα τεστ είναι αναξιόπιστα σε μαζικούς... ελέγχους”, ενώ την ίδια στιγμή τα χρησιμοποιούσαν και τα χρησιμοποιούν προκειμένου να εισαχθεί κάποιος σε ΜΕΘ ή να θεωρηθεί υγιής. Δεν υπάρχει ιατρικό προηγούμενο, σε μια τόσο αυταπόδεικτα χείριστη διαχείριση η οποία έχει δυσθεώρητες καταστροφικές επιπτώσεις σε όλη τη χώρα. 
ΔΙΕΘΝΩΣ: πρέπει να ελεγχθεί αμέσως το γιατί και με ποιους όρους επιτρέπεται και ΣΉΜΕΡΑ να κατασκευάζονται τεχνητοί ιοί, ώστε να αντιμετωπιστεί το πράγμα ριζικά με δρακόντειους όρους βιοηθικής και επιβολή αυστηρότατων ελέγχων υψίστης βιοασφάλειας. 
Η άμεση παρασκευή νέων φαρμάκων πρέπει να προηγηθεί ενός ιδιαίτερα επικίνδυνου εμβολίου το οποίο ερευνάται με αντι-επιστημονική ταχύτητα. Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος εάν το εμβόλιο δεν είναι απολύτως “καθαρό” να εξαπλώσει μια νέα επιδημία σε αφάνταστο βαθμό.
Υπάρχει ακόμη ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός: στις 11/5/2020 υπεβλήθη στο Υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας ειδική έκθεση 192 σελίδων για τον κορονοϊό COV-19 το πρωτότυπο της οποίας έχουμε στα χέρια μας Έχει συνταχθεί από επιστημονική επιτροπή αποτελούμενη από πανεπιστημιακούς εμπειρογνώμονες ιατρούς η οποία διορίστηκε από το ΥπΕσ. Γερμανίας. Το έργο της επιτροπής εντάχθηκε στο τμήμα Unit KM4, του ΥπΕσ., το οποίο είναι αρμόδιο για την «Προστασία των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας». Η έκθεση εντάχθηκε στον φάκελο/τομέα «Ανάλυση διαχείρισης κρίσεων».
Το περιεχόμενό της προκάλεσε σάλο στη Γερμανία και κατετέθησαν επερωτήσεις στο γερμανικό κοινοβούλιο. Στο κείμενό της αναφέρεται: «σε κανένα σημείο ο κίνδυνος από τον νέο ιό δεν ξεπέρασε το κανονικό επίπεδο» και, «Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό είναι ουσιαστικά αυτοί που θα πέθαιναν στατιστικά φέτος, επειδή έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους και τα αδύναμα σώματά τους δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε τυχαίο καθημερινό στρες (συμπεριλαμβανομένων των περίπου 150 ιών που κυκλοφορούν σήμερα.» 
Σε σχετικό σχόλιό του το Strategic Culture Foundation, αναφέρει ότι: «κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, το κράτος αποδείχθηκε ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς Fake News (πλαστών ειδήσεων).» 
Σημειώνεται πως από την αρχή της επιδημίας, σε συνεντεύξεις και σε κείμενά μου, τονίζεται ότι: η εργαλειοποίηση του κορωνοϊού συνδέεται άμεσα και με τον πιο χονδροειδή τρόπο με την ανάγκη επανεκκίνησης της παγκόσμιας οικονομίας, λόγω του ότι αυτή βρίσκεται σε συνεχή ραγδαία πτώση επί δεκαετία και πλέον.
Βλέπουμε τους Τούρκους να κάνουν ασκήσεις στα νότια της Κρήτης και να την απειλούν, να παραβιάζουν την Ελληνική ΑΟΖ και Αιγιαλίτιδα ζώνη, την Τουρκική αεροπορία να κάνει άπειρες χαμηλές πτήσεις πάνω από τα μεγάλα νησιά μας και την ηπειρωτική Ελλάδα (Έβρο), προβλέπεται πως σύντομα θα οδηγηθούμε σε πολεμική σύρραξη;
Απ: Ο Ενιαίος Κυβερνητισμός ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, επιμένει και με την παρούσα κυβέρνηση της ΝΔ να μην εξαγγέλλει, κατ’ αρχάς, την ελληνική ΑΟΖ. Έτσι η χώρα είναι εκτεθειμένη σε διεθνή χλεύη και αναξιοπιστία. Το “Σύμφωνο ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης” ισχύει καθώς δεν αντιμετωπίστηκε. Επέρχεται ήττα και απώλεια εθνικής κυριαρχίας, λόγω ολέθριας πολιτικής. Θυμίζω πως η εκτέλεση των “Έξη”, στις 16/11/1922, δεν μας επέστρεψε τα ελληνικά εδάφη στη Μικρά Ασία. Όταν έρθουν οι Τούρκοι να κάνουν γεωτρήσεις στην Κρήτη ή αλλού δεν θα μπορούμε να αποδείξουμε σε κανέναν διεθνώς, ότι η ΑΟΖ από την οποία θέλουμε να τους διώξουμε μας ανήκει, έστω και σε επίπεδο εξαγγελίας. 
Η Τουρκία σήμερα καταλαμβάνει πλέον όλο και περισσότερο τον εθνικό μας χώρο. Η αντιδράσεις της κυβέρνησης είναι ανεπαρκέστατες. Ήδη τα πολεμικά της αεροπλάνα πετούν ΚΑΙ πάνω από τα μεγάλα νησιά μας, το οποίο οι Τούρκοι το θεωρούν “ρουτίνα”, ενώ στην κυπριακή ΑΟΖ διενεργούν συνεχώς γεωτρήσεις. Με τις τουρκικές NAVTEX κατέχουν διαρκώς ελληνικές θάλασσες. Εξαγγέλθηκαν ήδη γεωτρήσεις στα έξη μίλια από Ρόδο, Καστελόριζο και Κρήτη. Η ενδοτική πολιτική σε ζητήματα επιβίωσης ή όχι της Ελλάδος και του ελληνισμού ΔΕΝ λέγεται μόνο εθνικός ενδοτισμός... είναι κάτι πολύ χειρότερο. 
Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί, λένε ότι “στον Έβρο η Ελλάς κατήγαγε περήφανη νίκη”. Αλλά η ατελής ΆΜΥΝΑ δεν είναι “νίκη” είναι ΆΜΥΝΑ (!) η οποία ΤΕΛΙΚΆ κατέληξε στο να εισβάλλουν μερικά ακόμη χιλιάδες απολύτως παράνομοι έποικοι. 
Θέλω να τονίσω ότι: Τα έθνη πάνε μόνο μπροστά ή πίσω. Έθνη στάσιμα δεν νοούνται, γιατί η στασιμότητα είναι πρόλογος οπισθοχώρησης και παράδοσης εθνικών εδαφών και ιστορίας. Η Ελλάδα βρίσκεται σε εθνομηδενιστική στασιμότητα σε όλη τη διάρκεια της καταστροφικής Μεταπολίτευσης η οποία κατέληξε στα τέσσερα Μνημόνια, αφού η απελθούσα κυβέρνηση εκτός από το τρίτο Μνημόνιο και την απώλεια εθνικής κυριαρχίας για 99 χρόνια, υπέγραψε και ένα τέταρτο που το ονόμασε «Μεσοπρόθεσμο» το οποίο αποκρύπτεται.
  Μιλήστε μας και για το νέο σας βιβλίο.
Βρίσκομαι στο τελευταίο στάδιο επεξεργασίας ενός διεθνούς βιβλίου το οποίο θα είναι ένα βιβλίο μάχης για το θέμα της μοναδικής Μακεδονίας. Πρόκειται για πρωτότυπη, μεγάλη έρευνα σε βάθος αιώνων, με στοιχεία που θα ανακοινωθούν για πρώτη φορά, και θα δυναμώσουν εξαιρετικά το εθνικό οπλοστάσιό μας στην προάσπιση της Μακεδονίας και στην επανάκτησή της.
Σας ευχαριστώ θερμά 
Κι εγώ σας ευχαριστώ 
Απο Βίκυ  Μπαϊρακτάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more