Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Να ζητήσουν συγνώμη από τους επαγγελματίες της εστίας για την καταστροφή που μας προκάλεσαν...

 


👍📘📘📘 Ανακοίνωση σωματείου Εστίασης Πέλλας 

Πραγματικά τι να πρωτοθυμηθούμε και να γελάσουμε, έχουν γίνει τόσα πολλά τους τελευταίους 14 μήνες, που από εδώ και πέρα δεν πρέπει να λέμε «το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;», αλλά «το άλλο με τους λοιμωξιολόγους το ξέρεις;».
🔵Αρχίζουμε και αναρωτιόμαστε πραγματικά, μήπως όλα αυτά είναι από τις παρενέργειες του εμβολίου η από την ανικανότητα τους που είναι πλέον αποδεδειγμένη. ´Η μήπως είναι κάποιο είδος πλάκας και πρέπει να κοιτάξουμε την κάμερα γιατί πραγματικά δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά όλες αυτές τις εξαγγελίες.
🔴Είναι δυνατόν να ανακοινώνουν το άνοιγμα της εστίασης στις 03/05 και ως τώρα να μην έχουν ανακοινώσει τους ΚΑΔ που δεν επιτρέπεται να λειτουργήσουν;
🔴Είναι δυνατόν να απαγορεύεται η μουσική στα καταστήματα τις ώρες που θα λειτουργούν;
🔴Είναι δυνατόν να μην μπορούν να συνεννοηθούν για την ώρα που θα πρέπει να φεύγουν οι πελάτες από το κατάστημα και στην ουσία αντί για 23:00, να πρέπει να κλείνουμε τα καταστήματα μας μισή ώρα νωρίτερα;
🔴Είναι δυνατόν να μην έχουν δοθεί ακόμη χρήματα για την επαναλειτουργία του κλάδου;
🔴Είναι δυνατόν να υπάρχει sms με αρνητική απάντηση για να καθίσει κάποιος η όχι να πιει ένα καφέ η να απολαύσει την βόλτα του σε κάποιο κατάστημα;
Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι όλα αυτά, είναι δυνατόν να συμβαίνουν γιατί υπάρχει αποδεδειγμένη ανικανότητα από την κυβέρνηση και γιατί δεν έχουν μάθει να είναι ταπεινοί και έντιμοι με τις δεσμεύσεις τους.
Η πραγματικότητα όμως είναι, πως μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι μας και πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ως πολίτες, ως άνθρωποι, ως ψηφοφόροι, ως μέλη μιας  κοινωνίας που προσπαθούν να διχάσουν και να επιβάλουν αντιδημοκρατικούς νόμους. 
Ο φόβος, η οικονομική εξαθλίωση, η ανικανότητα να διαχειριστούν την πανδημία και τους πολίτες αυτής της χώρας με ισονομία, αποδεικνύει πως ίσως περισσότερη ευθύνη έχουμε εμείς οι ίδιοι.
Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.
Τουλάχιστον αυτές τις μέρες που είναι μέρες συγχώρεσης, μέρες κατανύξεως, ας τις περάσουμε με πρόσωπα που αγαπάμε, ας συγχωρήσουμε και ας ζητήσουμε συγνώμη από όπου πιστεύουμε και ποιος ξέρει μπορεί κάποτε να μας ζητήσουν συγνώμη και εμάς τους επαγγελματίες της εστίασης για την καταστροφή που μας προκάλεσαν.

Υ.Γ Όσα αναφέρουμε δεν έχουν να κάνουν με τα ατομικά μέτρα προστασίας που πρέπει να τηρεί ο καθένας μας ή για το εάν πρέπει να εμβολιαστεί η όχι. Έχουν να κάνουν με τις αστείες αποφάσεις που παίρνονται ερήμην μας χωρίς να υπολογίζουν το πώς θα επιβιώσουμε όλοι οι επαγγελματίες.   

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more