Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις και κλοπές

 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (30 Μαΐου 2021) το απόγευμα στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 28 ετών και χρηματική ποινή 28.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύλληψη για κλοπές

Συνελήφθη σήμερα (31 Μαΐου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς κατελήφθη να έχει παραβιάσει κατάστημα και να έχει αφαιρέσει μια ταμειακή μηχανή. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία και η ταμειακή μηχανή, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Επίσης, από την έρευνα προέκυψε ότι βραδινές ώρες χθες, παραβίασε ακόμη ένα κατάστημα στην ίδια περιοχή, από όπου αφαίρεσε ένα φορητό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 29ης Μαΐου 2021, ενεργώντας μαζί με συνεργό της, αφαίρεσαν από κατάστημα σε περιοχή της Πέλλας, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

                                                                                                                                 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more