Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Επανήλθε στο χώρο της ύστερα από 7μηνη μετακίνηση λόγω COVID η Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου





Η παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου επανήλθε στο χώρο της ύστερα από 7μηνη μετακίνηση λόγω COVID. Τους 7 αυτούς μήνες η κλινική φιλοξενούνταν στις Παιδιατρικές Κλινικές ( Α Γ) του Ιπποκρατείου, γεγονός που σαφέστατα δυσχέρανε την ομαλή λειτουργία αυτής.

Από σήμερα οι μικροί ασθενείς και οι γονείς τους θα μπορούν να νοσηλεύονται στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο της Παιδοχειρουργικής Κλινικής στο Γ´ κτίριο του Ιπποκρατείου.

Η Παιδοχειρουργική Κλινική είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, τόσο από πλευράς προσωπικού όσο και από πλευράς κλινών και θα συνεχίσει να αποτελεί κέντρο αναφοράς στον ελλαδικό χώρο για τις μεγάλης βαρύτητας χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο κύριος Γεώργιος Τσικόπουλος διευθυντής της κλινικής εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη Διοίκηση του Ιπποκρατείου για την υποστήριξη και συμπαράστασή της, στο ιατρικό προσωπικό της Κλινικής για την αυτοθυσία, αντοχή και ανοχή που επέδειξε και στους Διευθυντές και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Παιδιατρικών Κλινικών που τους φιλοξένησαν.

Βίκυ Μπαιρακτάρη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more