Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Δελτίο τύπου για 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας του ΝΟΓ

 


Ολοκληρώθηκε το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην Καστορια με επιτυχίες για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών. 1 Χρυσο, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο είναι η συγκομιδή των μεταλλίων από τους 4 τελικούς που συμμετείχαν οι αθλητές μας στις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών και Νεανίδων.


Συγκεκριμένα η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου τερμάτισε 1η και κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στο 1Χ Σκιφ Νεανίδων ενώ στο 1Χ Σκιφ Γυναικών τερμάτισε 3η συναγωνιζομενη μεγαλύτερες συναθλητριες της και κέρδισε το Χάλκινο μετάλλιο.

Παράλληλα, ο πρωταθλητής του ΝΟΓ Ζηντηριδης Κώστας ακόμη μια χρονιά βρέθηκε στο βάθρο των νικητών και κέρδισε το Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 1Χ Σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών ενώ μετά από έναν αξιόλογο αγώνα στο αγώνισμα του 1Χ Σκιφ Ανδρών τερμάτισε 5ος.

Στις κατηγορίες Παίδων - Κορασίδων οι νεαροί αθλητές μας οι περισσότεροι αγωνίστηκαν πρώτη φορά στον υγρό στίβο  λόγω των περιορισμών της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς και αποκόμισαν μια εμπειρία που θα τη χρησιμοποιήσουν δημιουργικά στο μέλλον.
Στην Δίκωπο Κορασίδων οι  Τσουκτορίδου Ευαγγελία - Πέτσου Έλενα κατέλαβαν την 5η θέση στον  μεγάλο τελικό.
Στον Σκιφ Κορασίδων η Καλαιτζή Παναγιώτα κατέλαβε την 2η θέση στον μικρό τελικό.
Στο Διπλό Σκιφ Παίδων οι Μπακιρτζής θεόδωρος - Σπυρίδης  Ναπολέων κατέλαβαν την 3η θέση στον μικρό τελικό.
Αν και δεν κέρδισαν μετάλλιο τα τρία πληρώματα μας που αγωνίστηκαν ευχαριστήθηκαν πολύ τη διαδικασία των αγώνων και έδειξαν αγωνιστικά ότι το μέλλον τους  ανήκει. Άλλωστε οι περισσότεροι αθλητές μας  βρίσκονται στην ηλικιακή κατηγορία της Ανάπτυξης!!!!

Τέλος, δε μπορούμε να μην αναφέρουμε τη συμμετοχή δύο αθλητριών του Ναυτικου Ομιλου Γιαννιτσών στο κοινοβιο Αναπτυξης που γινόταν στην Καστορια παράλληλα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Κιοσελάκη Εύα και η Καλαιτζη Ευλαμπια υπό τη καθοδήγηση της Επικεφαλή της Αναπτυξιακης Ομάδας Κωπηλασίας Δήμητρα Γιαννιού και των ομοσπονδίακων προπονητών Γκουντουλα Απόστολο και Τζανινη Βασίλη προπονήθηκαν, διδάχθηκαν και συμμετείχαν σαν εθελοντές στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Το μέλλον τους ανήκει και ευχόμαστε στο μέλλον να τις κάμαρωνουμε στο βάθρο δίπλα σε μεγάλους πρωταθλητές.

Την ομάδα συνόδεψε η έφορος του Ομίλου μας Κομκή Φωτεινή και οι προπονητές μας  Ασπρογέρακας Σπύρος και Τσαλικίδης Βασίλης.

Τα αποτέλεσματα του αγώνα αποδεικνύουν τη διαχρονική αξία του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και της σωστής καθοδήγησης του τεχνικού συμβούλου Ασπρογερακα Σπύρου ο οποίος χρησιμοποιώντας τις εξαιρετικές συνθήκες του ποταμού Λουδία και με την τεχνογνωσία που έχει δημιουργει πρωταθλητές και αναδεικνύει το ταλέντο των μικρότερων αθλητών.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συνεχίζει διαχρονικά την πορεία του να βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταθλητές της κωπηλασίας και στο μέλλον ελπίζει με περισσότερα πληρωματα να βρισκεται ακόμη πιο ψηλά.

Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές του και τους προπονητές του για τις επιδόσεις τους καθβς επίσης και τον χορηγό του Epoxes2go που για ακόμη μια χρονιά βρίσκετε αρωγός στην αθλητική αποστολή του Πανελλήνιου. 
#Keeprowing #loudiasloading
#nautical_club_of_giannitsa
#Epoxes2go

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more