Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Η ψήφος της Ελληνικής Λύσης στο εν λόγω άρθρο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού ήταν ΌΧΙ!

 

 Ο Κώστας Χήτας Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης  Ελληνική Λύση.


Ακούσαμε τον κύριο Λοβέρδο στα έδρανα της Βουλής να ζητά την απαγόρευση των μη εμβολιασμένων βουλευτών σε αυτήν. Ποια η άποψη σας λοιπόν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό;

Καταρχάς, η Ελληνική Λύση απαντά με μια πρόταση στον κύριο Λοβέρδο, ο οποίος μας προκαλεί λέγοντας ότι οι βουλευτές που δεν εμβολιάστηκαν να μην μπαίνουν στο κοινοβούλιο! 

Εμείς λοιπόν προτείνουμε οι βουλευτές των κομμάτων που χρωστάνε δάνεια όπως το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μην μιλάνε στη Βουλή, μέχρι να ξεχρεώσουν! 

Λυπάμαι για τον έμπειρο συνταγματολόγο, αλλά είναι προφανές ότι είτε πιάστηκε αδιάβαστος, είτε προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει στην ΝΔ, ότι την επόμενη ημέρα, που μπορεί να είναι και αρχηγός του πρώην ΠΑΣΟΚ, ότι θα συνεργαστεί πιστά με τη γαλάζια παράταξη, όπως άλλωστε κάνουν σήμερα πολλοί από τους πρώην συντρόφους του!

Από εκεί και πέρα η Ελληνική Λύση είναι οριζοντίως και καθέτως απέναντι σε όποια πολιτική προωθεί την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. 

Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα για το τι θα κάνει στο σώμα του. 

Δυστυχώς για τη ΝΔ, ο ιστορικός του μέλλοντος θα βάλει τις πολιτικές της δίπλα σε πολιτικές σκοτεινών ολοκληρωτικών καθεστώτων του παρελθόντος!

Σκεφτείτε μόνο αυτό… 

Πώς είναι δυνατόν ενώ σε κάθε τι που ζητάει η ΕΕ να τρέχει η Κυβέρνηση, σαν σκυλάκι για να νομοθετήσει προκειμένου να μην έχουμε κυρώσεις και τώρα που υπάρχει κανονισμός της Ε.Ε. που απαγορεύει την υποχρεωτικότητα του Εμβολιασμού αυτοί κάνουν του κεφαλιού τους… 

Εκτός αν δεν κάνουν του κεφαλιού τους και εκτελούν εντολές!


Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δηλώσατε παρών αντί του όχι στο ψήφισμα ΚΥΑ του υποχρεωτικού εμβολιασμού; 

Πρόκειται για ένα fake news που σκοπό έχει να βλάψει την μοναδική πατριωτική φωνή εντός Ελληνικού Κοινοβουλίου. Είναι ντροπή για αυτούς που μας χρεώνουν αυτό το ψέμα και είναι σαφές ότι το κάνουν για να ναρκοθετήσουν με ψέματα τα θεμέλια της Ελληνικής Λύσης, που δύο χρόνια τώρα καταγράφει σημαντικότατο αντιπολιτευτικό έργο! Είμαστε η μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και για να το πω ακόμα μία φορά: Η ψήφος της Ελληνικής Λύσης στο εν λόγω άρθρο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού ήταν ΌΧΙ! Ο… Χ… Ι!!! Δυστυχώς όμως κάποιοι που ο Ελληνικός λαός καταδίκασε στην πολιτική λήθη και κάποιοι δήθεν νέοι αυτόκλητοι σωτήρες με τα δικά τους τρολ ο καθένας στο διαδίκτυο επιχειρούν να μας υποβιβάσουν στα μάτια των Ελλήνων! 


Οι Έλληνες όμως βλέπουν… 1η η Ελληνική Λύση στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο (2500 περίπου ερωτήσεις σε 2 χρόνια)


Πρώτος πολιτικός αρχηγός ο Κυριάκος Βελόπουλος σε ομιλίες στη Βουλή 


Και πρώτοι οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης σε παρουσίες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο… που οι περισσότεροι από τους βουλευτές των άλλων κομμάτων δεν πατάνε το πόδι τους ούτε μια φορά τον χρόνο.


Η Ελληνική Λύση είναι το μοναδικό πατριωτικό κόμμα στο Ελληνικό κοινοβούλιο και σκοπός μας είναι να λειτουργήσουμε ως θεματοφύλακες της Δημοκρατίας μας που πλήττεται ανεπανόρθωτα με κάθε συζήτηση περί υποχρεωτικότητας. 


Αυτό που τονίζουμε λοιπόν είναι ότι δεν είναι ώρα για διχασμό αλλά για ενότητα. Οι Έλληνες δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα του κοινωνικού αυτοματισμού. Είτε εμβολιασμένοι, είτε ανεμβολίαστοι, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα απολύτως. Όχι στον διχασμό λοιπόν, αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα.   


Θεωρείται πως είμαστε κοντά σε οικουμενική η αλλιώς κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας; 

Είναι θέμα χρόνου η συγκυβέρνηση της Τρόικας του Εσωτερικού! Άλλωστε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, συμφωνούν σε όλα τα μεγάλα και σημαντικά! Συμφώνησαν στο ξεπούλημα της Μακεδονία, έχουν βάλει στο μάτι το Αιγαίο, συμφωνούν στην κατάρρευση της οικονομίας, στην αδράνεια του Πρωτογενούς τομέα, στην διαιώνιση της αναρχίας στα Πανεπιστήμια και απλά στήνουν επικοινωνιακά καβγαδάκια θα να ικανοποιήσουν το κομματικό τους ακροατήριο!


Η Ελληνική λύση ανακοίνωσε την συμμαχία της με δεξιά κόμματα όπου μέσα σε αυτά είναι και το βουλγαρικό VΜRO το οποίο κάνει ανθελληνική προπαγάνδα-εκστρατεια πρόσφατα το 2019 είχε μοιράσει στις Σέρρες και στην Φλώρινα φυλλάδια όπου έγραφαν την Θράκη ως αυτόνομο κράτος!! Ποιο το σχόλιο σας; Είναι δυνατόν ένα ελληνικό κόμμα να έχει αυτού του είδους τις συνεργασίες; 


Να σημειώσω αρχικά ότι η κοινή δήλωση για το μέλλον της Ευρώπης υπεγράφη από όλους τους Προέδρους όλων των Πατριωτικών κομμάτων της ΕΕ! Μάλιστα, στο πρόσφατο συνέδριο των συντηρητικών ευρωβουλευτών, συζητήσαμε για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, του δημογραφικού και για το μέλλον της Ευρώπης. Οι θέσεις αυτές, εκφράζονται στην Ελλάδα μόνο από την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο. Εμείς ανήκουμε στην Ευρώπη των Πατριωτών και διεκδικούμε μια ανεκτική αλλά και πατριωτική Ευρώπη!


Για την ιστορία, θα ήθελα να σημειώσω επίσης ότι από αυτή τη συνεργασία των πατριωτικών δυνάμεων έχει προκύψει ψήφισμα, με το οποίο ζητάμε τη μεταφορά όσων λαθρομεταναστών ζητούν άσυλο σε τρίτες χώρες μέχρι να απορριφθεί η αίτηση τους, φιλοδοξώντας να βάλουμε ταφόπλακα στην στρατηγική ΜΚΟ-Λαθρομεταναστών: Αιτούμαι άσυλο…Περιφέρομαι…χάνομαι στην ΕΕ!

Από εκεί και πέρα όμως θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η Ελληνική Λύση παρακολουθεί στενά τις θέσεις όλων των ευρωπαϊκών κομμάτων και επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε ασέβεια κατά των Ελληνικών θέσεων! 

Το ότι στην πατριωτική πτέρυγα των ευρωπαϊκών κομμάτων ανήκει και το Βουλγαρικό Εθνικό Κίνημα, αυτό δε σημαίνει ότι θα υποχωρήσουμε χιλιοστό από τα πιστεύω μας. Και επιπλέον, επειδή ακριβώς είναι προαπαιτούμενο ότι το σύνολο των πατριωτικών κομμάτων της Ευρώπης θα πρέπει να ασπάζεται πλήρως τις ελληνικές θέσεις, αν προκύψει το παραμικρό «παρατράγουδο» με τους εκπροσώπους των γειτόνων μας, η αντίδραση μας θα είναι και άμεση και αμείλικτη.

Απο Βίκυ Μπαϊρακτάρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more