Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Στον Προμαχώνα, στο Δημοτικό Σχολείο Βαμβακόφυτου και στις Κατασκηνώσεις ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Στ. ΚαλαφάτηςΚαλαφάτης: «Ακούσαμε τη φωνή όσων ασχολούνται με τον οδικό τουρισμό βάζοντας πάνω από όλα την προστασία της υγείας»

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη βοήθησε μέσα στην πανδημία, με προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης των εκτάκτως λειτουργούντων Ξενοδοχείων και των Δημοσίας Χρήσης Τουριστικών Λεωφορείων. Έθεσε σε εφαρμογή δράση στήριξης των επιχειρήσεων του Τουρισμού που συνολικά μπορεί να φτάνει τα 420 εκ, ευρώ. Άκουσε τη φωνή όσων ασχολούνται με τον οδικό τουρισμό. Άνοιξε τα σύνορα, βάζοντας πάνω από όλα την προστασία της υγείας», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, κατά την επίσκεψή του στο Τελωνείο Προμαχώνα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Υπογράμμισε  ότι με την προσθήκη επιπλέον λωρίδων στο Τελωνείο Προμαχώνα, οι εγκαταστάσεις αναβαθμίστηκαν και η διέλευση πλέον γίνεται χωρίς τα προβλήματα του παρελθόντος. 

Νωρίτερα, ο κ. Καλαφάτης είχε επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Βαμβακόφυτου και τις Κατασκηνώσεις Σιδηροκάστρου και ξεναγήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριο στο Λαογραφικό Μουσείο που έχει δημιουργηθεί εκεί. Σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι «Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος επιτελεί θεάρεστο έργο και του μετέφερα τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη όλων μας. Συζητήσαμε, επίσης, για τη δυνατότητα της Εκκλησίας να συμβάλλει στην ενημέρωση των πιστών για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών. Είναι, άλλωστε, και αυτό έργο αγάπης και αλληλεγγύης καθώς σώζει ζωές. Ας προσεγγίσουμε, ένα - ένα τους μεγαλύτερους και τις ευπαθείς ομάδες που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά και τα παιδιά μας που άθελά τους μπορεί να γίνονται αναμεταδότες του ιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more