Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Είμαστε στο αέρα όπως παλιά...


Γράφει ο Χρήστος Δημητριάδης  


Την δεκαετία του 1990 και ενώ διανούσα τα πρώτα προ εφηβικά μου χρόνια οδηγούμενος σε μια δύσκολη εφηβεία, διάβαζα δυο με τρεις εφημερίδες και έβλεπα πολύ τηλεόραση. Ειδήσεις, εκπομπές και σίριαλ. Ένα από αυτά που μου είχαν μείνει ήταν το ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Πρόκειται για ένα σίριαλ δύο κύκλων όπου μια παρέα φίλων είχε στήσει ένα ραδιόφωνο. Μάλιστα ήταν το παιδικό τους όνειρο. Εγώ βέβαια παρά τις διαχρονικές μου προσπάθειες, δεν απέκτησα ποτέ το δικό μου ραδιόφωνο αλλά πάντως με γοήτευε αυτή η προοπτική. 


Αυτό που μου έχει μείνει είναι το τραγούδι ότι είμαστε στον αέρα όπως παλιά... Κάπως έτσι και εμείς είμαστε στον αέρα της ενημέρωσης, της έντυπης δημοσιογραφίας, μέσα από τα Νέα της Πέλλας, συμπληρώνοντας ένα χρόνο κυκλοφορίας. Απίστευτο και όμως αληθινό. Παρά τον πόλεμο, τις βρωμιές, τις κατηγορίες, τις ρουφιανιές, με το κεφάλι κάτω, με πολύ δουλειά και λίγα λόγια, με πίστη και θέληση, τα καταφέραμε. Αυτός εδώ ο τόπος, τέτοιες προσπάθειες, μόνο μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού μπορεί να καταδείξει. 

Σήμερα όμως είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Προ μηνών κάποιος γνωστός μου, αξιωματούχος σε έναν δήμο της περιοχής, μου είπε πως κάποιοι συνάδελφοι σου σε κατηγορούν εσένα και την εφημερίδα σου. Του είπα ότι εμείς μιλάμε με έργα. Τα λόγια τα αφήνουμε στους άλλους. Έτσι σήμερα, καταφέραμε το ακατόρθωτο. 

Η συμπληρωση έκδοσης μιας νέας ημερήσιας εφημερίδας από τον νομό Πέλλας για το νομό Πέλλας είναι πλέον γεγονός. Η νέα αυτή εφημερίδα επιτελεί για το Νομό Πέλλας το ίδιο έργο και πορεύεται στον ίδιο «δρόμο» που επιτάσσει η ελευθεροτυπία-η δημοκρατία και η δικαιοσύνη. Στόχος μας είναι ο σεβασμός στον πολίτη και η ενημέρωση του. Χιλιάδες είναι οι πολίτες που ζητούν και θέλουν να ενημερώνονται από την εφημερίδα μας.  Το τιράζ της εφημερίδας ξεπερνά πλέον κατά πολύ ακόμα και πολλές Αθηναϊκές εφημερίδες αναφορικά με την κυκλοφορία τους στην Περιφερειακή Ενότητα. Η πλούσια θεματολογία βασίζεται όπως πάντα στην αμιγώς τοπική επικαιρότητα ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε να ενημερώνουμε το κοινό μας και για όλα τα οικονομικά θέματα που τους απασχολούν.Εξασφαλίσαμε την συνεργασία αξιόλογων συντακτών & έγκριτων δημοσιογράφων από το νομό μας, οι οποίοι

Σχηματίσαμε μια δημοσιογραφική ομάδα άξια να ενημερώσει τον κόσμο και να καταγράψει την επικαιρότητα με το γνωστό μας ήθος, την υπευθυνότητα και την συνέπεια που διακατέχει το συλλογικό πνεύμα της ομάδας μας. Καταφέραμε να παρουσιάζουμε τα θέματα συνοπτικά σε πλήρη μορφή. Διαθέτουμε  έγχρωμες σελίδες με ποιότητα αλλά και υπευθυνότητα. Παρακολουθούμε και παρουσιάζουμε σε καθημερινή βάση την ειδησεογραφία.

 Η αρθρογραφία δεν είναι εκ του προχείρου γραμμένη καθώς γράφουν έγκριτοι και έγκυροι αναλυτές με έκτακτες και τακτικές συνεργασίες, ώστε να σας παρουσιάζουμε σε καθημερινή βάση το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα παίρνετε στα χέρια σας. Τα Νέα της Πέλλας είναι η μοναδική έντυπη καθημερινή εφημερίδα του νομού Πέλλας, ενώ αποτελεί και την πρώτη καθημερινή εφημερίδα στην ιστορία, όπου έχει ως έδρα της την Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας. 

Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι με αλήθεια και θάρρος τις κυριότερες πολιτικές, αυτοδιοικητικές και αθλητικές ειδήσεις της Ελλάδας, της Μακεδονίας και της Πέλλας. Ήρθαμε για να μείνουμε. Πάντα όμως η κότα πριν πιει νερό κοιτάει το Θεό... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more