Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Συλλήψεις για ναρκωτικά

 




ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

· Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2021) το πρωί, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 85 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 2,3 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 σιδερογροθιά, καθώς και 1 κυνηγετικό όπλο με 27 φυσίγγια, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

· Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρου και 20 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 53 γραμμαρίων.

· Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε θαμνώδη περιοχή είχε κρύψει μαζί με έναν ημεδαπό συνεργό του 3 γυάλινα βάζα με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 186 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Στο ίδιο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία και εξοπλισμός για καλλιέργεια φυτών. Επίσης κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του.


Εξιχνίαση κλοπής

Από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και μίας ημεδαπής γυναίκας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (20 Ιουλίου 2021) το πρωί, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης, μέσα από το όχημα ενός ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.


                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more