Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 


Παράνομες αναθέσεις καταγγέλλουν οι σύνδεσμοι τεχνικών επαγγελμάτων στην Αριδαία 



⇉Πέρασαν 8 μέρες αλλά απάντηση δεν υπάρχει 



Σοβαρή και σημαντική καταγγελία έκαναν οι σύνδεσμοι Τεχνικών Επαγγελμάτων Αλμωπίας αναφορικά με πρακτικές του Δημάρχου Αλμωπίας που όπως τονίζουν μαζί με τους συνεργάτες του προχώρησαν σε παράνομες αναθέσεις σε λαθροεγκαταστάτες χωρίς άδεια επαγγέλματος. Μάλιστα κάνουν λόγο για 8 υποθέσεις τις οποίες θα στείλουν στον εισαγγελέα για τα νομιμα και για ότι προβλέπεται. Ο λαλίστατος Δήμαρχος Αλμωπίας όμως παρά το γεγονός ότι πέρασαν οκτώ ολόκληρες μέρες, δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια διάψευση ή δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση. Παρά μόνο προτίμησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις με φωτογραφίες χωρίς κανένα νόημα για αυτή την υπόθεση. Παρακάτω διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση καταγγελία:
Ανακοίνωση - Καταγγελία

Οι Σύνδεσμοι Τεχνικών Επαγγελμάτων Αλμωπίας καταγγέλλουν τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για παράνομες αναθέσεις σε λαθροεγκαταστάτες χωρίς άδεια επαγγέλματος.

Υπάρχουν άλλες οκτώ υποθέσεις και μαζί με τις τέσσερις (που έχουμε στη διάθεσή μας) θα σταλούν στον Εισαγγελέα.

Καταναλωτές της Αλμωπίας, αν βλέπετε παράνομες αναθέσεις να τις καταγγέλλετε στον Σύνδεσμο Τεχνικών Επαγγελμάτων. Επίσης, να καταγγέλλετε τον οποιοδήποτε λαθροεγκαταστάτη που κάνει υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, καυστήρες, κλιματισμό κτλ.

Τηλ. 2384024424 & 23450

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more