Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Το φράγμα της Καλής...


 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ 




Παίρνω αφορμή, να στείλω αυτό το κείμενο, διαβάζοντας το κύριο άρθρο σας την προηγούμενη Πέμπτη στην έγκριτη καθημερινή εφημερίδα Νέα της Πέλλας. Το εν λόγω άρθρο σας κύριε Δημητριάδη, αποτελεί όαση δροσιάς στον καύσωνα που διανύουμε. Είναι πάντα αληθινό  και επεξηγηματικο όμως από πέρσι σκέφτομαι το εξής για το φράγμα της καλής. 
Ωραία η ιδέα και σωστή για το πότισμα αλλά θα καταφέρει το αντιθετο ορμωμενη από το φράγμα στην Δράμα που άλλαξε το κλίμα σε ακτινα 50 χιλιοΜετρων ως την Ξάνθη από την οποία κατάγομαι. 

Βρεχει σχεδόν κάθε μέρα το κλίμα της από υγιεινό και ξερό έγινε υγρό όλη η περιοχή έγινε ζούγκλα από την βλάστηση.  Σκέτη Αυστρία αλλά οι καλλιέργειες έχουν βαφτεί Θα ήταν προτιμότερο να γίνουν 2ως 3 μικρά φραγματακια ώστε και νερό να συλλέγεται και οι καλλιέργειες να μην βαφτούν από τα καιρικά φαινόμενα και να μην υποφέρει ο κόσμος από τη ν υγρασία και τα προβλήματα της.

 Κύριε Δημητριάδη σε παρακαλώ κάνε μια έρευνα γι αυτό κάποιος πρέπει να πει για τις επιπτώσεις στο κλίμα με το μεγάλο φράγμα.Για το φράγμα κύριε Δημητριάδη θέλω να εξετάσετε τις περιβαλλοντολογικες επιπτώσεις αν γίνει το φράγμα εν σχέσει με τις επιπτώσεις του φράγματος Θησαυρού σε απόσταση. 50 χμ. Ως την Ξάνθη. Παρατηρήθηκαν τα εξής.... Σεβόμαστε τους αγρότες αλλά θέλουμε πραγματική ενημέρωση

Με εκτίμηση 

Κατερίνα Δελημπόκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more