Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (17 Ιουλίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 21 ετών και φυλάκιση 30 μηνών, για πλαστογραφία, απάτη και υπεξαίρεση.


Σύλληψη για κλοπή


Συνελήφθη χθες (17 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, παραβίασε όχημα αλλοδαπού που ήταν σταθμευμένο σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε ένα τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.


Εξιχνίαση κλοπών

· Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 12ης Ιουλίου 2021 σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα, χρηματικό ποσό 3.400 ευρώ και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Όπως διαπιστώθηκε, ο ημεδαπός για την τέλεση της κλοπής χρησιμοποίησε ένα όχημα, το οποίο εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς την 16η Ιουλίου σε περιοχή της Ημαθίας. Στο όχημα επέβαινε ένας άλλος ημεδαπός άνδρας, ο οποίος αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, προσπάθησε να διαφύγει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και συνελήφθη, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

· Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ένας από αυτούς ενεργώντας με συνεργό του, τον Ιανουάριο του 2021, παραβίασαν αποθήκη ημεδαπού σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσαν μία τηλεόραση αξίας 320 ευρώ, την οποία διέθεσαν στον άλλο ημεδαπό. Η κλεμμένη τηλεόραση εντοπίσθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more