Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

85η ΔΕΘ: Τα Νέα της Πέλλας στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης





Ολοκληρώθηκε η 85η ΔΕΘ,η πρώτη Διεθνής έκθεση στον κόσμο, στην εποχή του COVID 19 που άνοιξε τις πύλες της χωρίς πολλούς περιορισμούς. Η έκθεση όπως κάθε χρόνο, ξεκίνησε με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη και ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Τα Νέα της Πέλλας η σύγχρονη νέα καθημερινή εφημερίδα της περιοχής,η μοναδική καθημερινή,  έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις που είχε διαπίστευση και σας παρουσιάζει παρακάτω τον παλμό των επαφών. Άλλωστε από άλλε εκδόσεις μας θα διαβάσατε τις τοποθετήσεις τόσο του Πρωθυπουργού όσο και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. 

Γ. Οικονόμου: Συγχαρητήρια για την πρωτοποριακή έκδοση 



Με το Κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου συνομίλησε ο δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης ο οποιός και συζήτησε μαζί του, στην πρόσκληση που έλαβε, για τα Νέα της Πέλλας  αλλά και τα προβλήματα του τόπου
🗞Τα εύσημα του Κυβερνητικού εκπροσώπου στα Νέα της Πέλλας!!
📌Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κου Οικονόμου για συνάντηση γνωριμίας.
📰Ο ίδιος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην μοναδική έντυπη καθημερινή εφημερίδα Νέα της Πέλλας
✅Μιλήσαμε για τον τουρισμό και για τα αγροτικά προϊόντα. Δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφτεί την Πέλλα. Τον περιμένουμε...

Τα θέματα του Περιφερειακού τύπου στην συνάντηση με την Έλενα Σώκου



Τα θέματα του Περιφερειακού τύπου ανέλυσε ο δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης με την υπεύθυνη περιφερειακού τύπου της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Σώκου. ο κος Δημητριάδης τόνισε τα εξής:

Τα είπαμε με την υπεύθυνη περιφερειακου τύπου της ΝΔ Elena Sokou σε ήχο πλάγιο μετά από 2 χρόνια που ο covid 19 μας κράτησε σε απόσταση.
📙Στην ατζέντα μας τα προβλήματα του περιφερειακου τύπου που η υγειονομική κρίση χειροτερεύει την κατάσταση.
🗞Μου ευχήθηκε καλή συνέχεια στην μοναδική καθημερινή εφημερίδα της Π.Ε. Πέλλας, στα Νέα της Πέλλας
ℹΑνανεώσαμε το ραντεβού μας δια ζώσης στο Τέλος Σεπτεμβρίου στην Πέλλα.

Συνάντηση με την περιφερειακή Σύμβουλο Δήμητρα Θωμά



Συνάντηση υπήρξε και με την περιφερειακή σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό του κου Γιαννούλη, Δήμητρα Θωμά. Ο κος Δημητριάδης τόνισε τα ακόλουθα:
🟠Ευχάριστη έκπληξη η συναντηση μου με την περιφερειακή σύμβουλο ΠΚΜ με τον συνδυασμό του Γιαννουλη, Δήμητρα Θωμά .
✅Συζητήσαμε για την έκθεση, τον ΣΥΡΙΖΑ, την άνοδο Τσίπρα την παρουσία στην 85 ΔΕΘ Τα τυχαία είναι τα καλύτερα!!! Η κα Δήμητρα Θωμά έλκει την καταγωγή της από την Πέλλα

Γεύμα με την Δημιουργία Ξανά


Ο Συνασπισμός Κομμάτων ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, προσκάλεσε δημοσιογράφους σε δείπνο και συζήτηση. Μεταξύ άλλων τέθηκαν θέματα της επικαιρότητας. Ο κος Δημητριάδης δήλωσε τα ακόλουθα:
✅Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Θάνου Τζημερου και του Failos Kranidiotis καθως παραβρέθηκα μαζί με άλλους συναδέλφους σε δείπνο για να ανταλλάξουμε απόψεις.
🔺️Άκουσα με προσοχή για την συνεργασία τους. Για τον Συνασπισμό Δημιουργία. Για τους στόχους τους.
⚽️Συζητήσαμε για το νέο γήπεδο του Άρη, του ΠΑΟΚ αλλά και για το μέλλον της ΔΕΘ.
🗞Τους ανέλυσα το εκδοτικό μας μοντέλο σε πλήρη έκταση αλλά και τα προβλήματα του περιφερειακου τύπου.
🤌Εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την μεγάλη επιτυχία που καταγράφει η μοναδική καθημερινή εφημερίδα Νέα της Πέλλας.
Στην συνέντευξη τύπου του Κ. Μητσοτάκη



Η Πέλλα αλλά και τα Νέα της Πέλλας δια του δημοσιογράφου Χρήστου Δημητριάδη, ήταν το μοναδικό μέσο μαζικής ενημέρωσης που βρέθηκε στην συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85 ΔΕΘ.

Στην ομιλία και στην συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα



Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την ομιλία και την συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο όπου και πάλι η εφημερίδα Νέα της Πέλλας ήταν εκεί ώστε να καταγράψει τον παλμό καθώς και τις εξελίξεις. Μάλιστα έστω και γραπτώς η εφημερίδα απέστειλε ερώτηση που περιμένουμε να απαντηθεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.


Συνέντευξη στο CORFU TV


Ο Χρήστος Δημητριάδης μίλησε στο CORFU TV για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Πέλλα αλλά και για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη. Τέλος έκανε εκτενή αναφορά στον τουρισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more