Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Δυο χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Σκύδρας...


✅Γράφει ο Χρήστος Δημητριάδης  


Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που η Δημοτική Αρχή Σκύδρας, έδωσε τον όρκο της απέναντι στον λαό της περιοχής που την εμπιστεύτηκε για ακόμη μια θητεία να βρίσκεται στο «τιμόνι» του Δήμου. Δύο χρόνια με πολύ δουλειά, συνέπεια λόγων, έργων και προγραμματισμό. Δύο χρόνια που ο συνδετικός κρίκος αυτής της προσπάθειας είναι η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου.


Στον χρόνο που μεσολάβησε, πολλά από τα έργα που περιλαμβάνονταν στο προεκλογικό πρόγραμμα του 2019 και αθροιστικά με την πενταετία 2014- 2019, έχουν υλοποιηθεί ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, αφού έχουν μεσολαβήσει οι απαραίτητες χρονοβόρες, διοικητικές διαδικασίες. Πάντα με τις εντολές της Δημάρχου αλλά και με τις παρεμβάσεις των αντιδημάρχων.

Με οδηγό τις αξίες της προάσπισης του δημόσιου συμφέροντος και της οικοδόμησης μιας καλύτερης πραγματικότητας για όλους τους κατοίκους του Σκύδρας και των δημοτικών ενοτήτων αλλά και των χωριών, η δημοτική αρχή παράγει καθημερινά ένα σοβαρό και υπεύθυνο έργο. Ένα έργο, που φυσικά τίθεται καθημερινά στην κρίση των δημοτών.

Η καλή λειτουργία του Δήμου, η πολύ καλή διοικητική οργάνωση των εργαζομένων του Δήμου, φυσικά και αντανακλάται στα παραπάνω. Είναι αυτή η συστηματική δουλειά που είχε γίνει σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, που επέτρεψε στον Δήμο Σκύδρας παρά τα σοβαρά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίσει, να ανταποκριθεί στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας, προς όφελος των αναγκών των πολιτών, αλλά και των έργων. Κανένα έργο δεν σταμάτησε, καμία πληθυσμιακή ομάδα δεν έμεινε μόνη της σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Να αναδείξει τα κοινωνικά αντανακλαστικά του Δήμου, προσφέροντας ποιοτικό και μετρήσιμο κοινωνικό έργο. Να προχωρά με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς, η υλοποίηση του μεγαλύτερου τεχνικού προγράμματος που έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Να μην χαθεί ούτε μια ευκαιρία για υποβολή πρότασης και χρηματοδότησης έργου από ελληνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και σεβασμός στο δημόσιο και δημοτικό χρήμα.

Ευχή των ανθρώπων της Δημοτικής Αρχής, είναι οι συνθήκες στις ζωές όλων των πολιτών να ομαλοποιηθούν το γρηγορότερο δυνατό, ώστε η τοπική κοινωνία στο σύνολο της να βρει ξανά τον δρόμο για την ανάπτυξη και την ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more