Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Αγωνία στη Πέλλα για την αύξηση (και) του καφέ

 


ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ






Με τόσες αυξήσεις που θα υπάρξουν σε βασικά προϊόντα αλλά και στο ρεύμα το επόμενο διάστημα για τα νοικοκυριά, οι περισσότεροι δεν θα μπορούν να απολαύσουν ούτε τον καφέ της… παρηγοριάς αφού κι αυτός παίρνει αύξηση. Προς το παρόν πάντως είναι άγνωστο μέχρι που θα φτάσει με τις πρώτες εκτιμήσεις για τα 5 ευρώ να φαντάζουν απαγορευτικές για τον μέσο πελάτη.

Στη Πέλλα και ειδικότερα σε Έδεσσα, Σκύδρα, Γιαννιτσά και Αριδαία που έχουν τον τίτλο των πόλεων του καφέ τα τελευταία χρόνια με τόσο μεγάλο αριθμό καφετεριών, είναι έκδηλη η ανησυχία τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους πελάτες.

Οι επαγγελματίες ωστόσο τζάμπα περιμέναν με αγωνία να ακούσουν, τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης να ανακοινώσει μέτρα ελάφρυνσης που θα αντισταθμίσουν τις όποιες επιβαρύνσεις που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα από το επερχόμενο κύμα ακρίβειας. Όχι ότι και ο Αλέξης Τσίπρας είπε τίποτα... 




Οι αυξήσεις στον καφέ προκύπτουν εξαιτίας μιας σειράς γεγονότων από την διεθνή αγορά που όμως δεν παύει να αγγίζει και την αγορά της Πέλλας. Αν μάλιστα προστεθεί σ’ αυτήν την κατάσταση και η αύξηση στο ρεύμα τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για όλους που θα σταματήσει η τιμή του καφέ. Τόσο για τους καταστηματάρχες όσο και για τους πελάτες.

Σε λίγες ημέρες, όλοι θα ξέρουν, που θα σταματήσει η αύξηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more