Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

 



Η Βεργίνα Τηλεόραση  αισθάνεται την υποχρέωση  να απαντήσει στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που μας χαρακτηρίζει ακροδεξιό κανάλι.

Η Βεργίνα Τηλεόραση είναι το πατριωτικό κανάλι όλου του Ελληνισμού με μεγάλη αποδοχή και τηλεθέαση σε όλη την Ελλάδα, αλλά και όλο τον κόσμο, όπου κατοικούν Έλληνες. Η δυναμική της Βεργίνα Τηλεόρασης αποδεικνύεται από την υψηλή της τηλεθέαση. Η Βεργίνα Τηλεόραση, ως βαθιά δημοκρατικό κανάλι, φιλοξενούσε και φιλοξενεί όλες τις απόψεις, μεταξύ αυτών και απόψεις στελεχών, βουλευτών και πρώην υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Βεργίνα Τηλεόραση, ήταν και είναι ο μοναδικός μέχρι σήμερα τηλεοπτικός σταθμός που μετέδωσε τον παλμό αλλά και την αγανάκτηση εκατομμυρίων Ελλήνων σε όλο τον κόσμο μέσω των Συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία. Εάν ο αγώνας για την Πατρίδα και η Πατριωτική Συνείδηση κατατάσσονται στην ακροδεξιά και τον φασισμό, τότε για μία ακόμη φορά οι εθνομηδενιστές της ομάδας του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνουν τον χαρακτηρισμό τους. Για να θυμηθούμε και να τιμήσουμε μία ακόμη φορά  τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος είπε το 2018: « Εγώ δεν ντρέπομαι, όπως οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν, να παραμείνω πιστός στις ιερές σκιές των προγόνων μας που μας δίδαξαν την αγάπη και τη θυσία για το έθνος και την πατρίδα. Μια πατρίδα που σέβεται και αγαπά όλες τις πατρίδες του κόσμου. Ναι, είμαι πατριώτης διεθνιστής και συνάμα περιφρονώ και μάχομαι το φασισμό σε όλες του τις μορφές και προπαντός στην πιο πονηρή, απατηλή και επικίνδυνη μορφή του, την αριστερόστροφη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more