Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Παραιτήθηκε ο Χρ. Δημητριάδης από την Πέλλα τηλεόραση

 


✅Του Λύσανδρου Αμιτζόγλου

Την παραίτηση του γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο, από την θέση του διευθυντή ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού Πέλλα τηλεόραση, ο δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης. Ο ίδιος έγραψε τα ακόλουθα:

✅Ένας κύκλος έκλεισε!!!
✅Υπέβαλα την παραίτηση μου από την θέση του Διευθυντή ενημέρωσης και του Δημοσιογράφου του τηλεοπτικού Σταθμού Πέλλα τηλεόραση.
一Αποχωρώ μετά από 1O χρόνια παρουσίας. Έμαθα πολλά. Φεύγω γεμάτος κρατώντας τις καλές στιγμές! 1️⃣0️⃣
✔Ευχαριστώ την διοίκηση και τους συναδέλφους για την διαχρονική στήριξη και συνεργασία.
👉Δεν μένει χρόνος για αγρανάπαυση.
✅Συνεχίζουμε μέσα από τις εφημερίδες Νέα της Πέλλας, Άποψη, Η Χαλκιδική, Θέμα της Χαλκιδικής και από τα www.meapopsi.gr και www.halkidikipost.gr
⇉ Όλα όσα έρχονται θα τα μάθετε στην ώρα τους!!!

Αναγέννηση του τηλεοπτικού τοπίου
Είναι γεγονός πως ο δραστήριος δημοσιογράφος συνέδεσε το όνομα του με την αναγέννηση του τηλεοπτικού τοπίου, καθώς τηλεοπτικοί σταθμοί με Δια νομαρχιακή εμβέλεια, μετατράπηκαν σε Περιφερειακούς. Ο ίδιος αποτέλεσε τον κύριο παράγοντα μέσα από τον θεσμικό του ρόλο, ώστε η Πέλλα τηλεόραση να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο κανάλι σε περιφερειακό επίπεδο. Ξεκίνησε την πορεία του στον τηλεοπτικό σταθμό μέσω της παρουσίασης της πρωτοποριακής εκπομπής ΜΕ ΑΠΟΨΗ, σε εβδομαδιαία βάση που ενημέρωνε τους πολίτες μέσα από συνεντεύξεις πορτρέτα, για τις θέσεις και τις απόψεις των πολιτικών ταγών γύρω από τα ζητήματα της τοπικής και όχι μόνο επικαιρότητας.

Προεκλογικές εκπομπές
Ιδιαίτερη σημασία είχαν οι προεκλογικές εκπομπές του σταθμού. Ο Χρήστος Δημητριάδης σε καθημερινή βάση επιμελούνταν αυτών ενώ από τον τηλεοπτικό σταθμό πέρασαν εκατοντάδες υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος κάλυψε προεκλογικά τις διπλές Βουλευτικές εκλογές του 2012, τις Ευρωεκλογές του 2014, τις Δημοτικές εκλογές του 2014, τις Βουλευτικές εκλογές του 2015 Δις καθώς και τις Ευρωεκλογές, Αυτοδιοικητικές και Βουλευτικές του 2019.

Δημοσκοπήσεις, εκλογικοί μαραθώνιοι και EXIT POL
Άλλη μια καινοτομία ήταν η είσοδος στα τηλεοπτικά δρώμενα των δημοσκοπήσεων και των EXIT POL καθώς και των βραδινών εκλογικών μαραθώνιων όπου παρουσιάζονταν τα αποτελέσματα των εκλογών σε τοπικό, περιφερειακό και Πανελλαδικό επίπεδο. Πραγματοποιήθηκε ημερίδα μάλιστα στην Αριδαία με την παρουσίαση τάσεων για το νομό Πέλλας ενώ έχει μείνει στην ιστορία το EXIT POLL του 2012 όπου η Πέλλα τηλεόραση ήταν ο μοναδικός τηλεοπτικός σταθμός που παρουσίασε τα αποτελέσματα της εταιρίας interview που ήταν ακριβή.

Δελτίο ειδήσεων
Ξεχωριστή θέση στις καρδιές των πολιτών το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που το αναγέννησε ο δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης. Κατάφερε να αποκτήσει το δικό του κοινό με επίκεντρο την Πέλλα και την Κεντρική Μακεδονία. Μετά από πολύ δουλειά καθιερώθηκε ως ένα από τα πιο αξιόπιστα σε περιφερειακό επίπεδο.

Η Μακεδονική αντζέντα
Καταπληκτική εκπομπή όπου παρουσιαζόντουσαν χοροί, τοποθεσίες και αφιερώματα σε πόλεις και Χωριά της Πέλλας. Την ιδέα, την επιμέλεια, το κόνσεπτ και την παρουσίαση είχε ο Χρήστος Δημητριάδης που έδωσε τα πάντα για την επιτυχία της.

Τα ντιμπέιτ
Ξεχωριστή θέση σε κάθε προεκλογική περίοδο είχαν τα περιβόητα ντιμπέιτ της Πέλλα τηλεόρασης, που παρουσιαζόντουσαν με το Αμερικάνικο μοντέλο (χρόνοι, δευτερολογίες, δομημένοι διάλογοι). Την ιδέα, την εποπτεία και την παρουσίαση είχε ο Χρήστος Δημητριάδης ενώ οι κανόνες προσαρμόστηκαν σύμφωνα με τις τοπικές ιδιαιτερότητες. Χαρακτηρίστηκαν ως μνημείο αντικειμενικότητας, καθώς και καθοριστικοί παράγοντες για τα εκλογικά αποτελέσματα. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι το 2014 ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε αυτό εξαιρεθεί από το ντιμπέιτ του Δήμου Έδεσσας καθώς υποψήφιος Δήμαρχος ήταν συγγενικό του πρόσωπο.

Σημαντική παρακαταθήκη
Σημαντική είναι η παρακαταθήκη που αφήνει ο Δημοσιογράφος στα τηλεοπτικά δρώμενα καθώς παρέλαβε έναν τηλεοπτικό σταθμό με σαφή δια νομαρχιακή δομή και τον παραδίδει ως έναν Περιφερειακό Σταθμό πρωταγωνιστή σε περιφερειακό επίπεδο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more