Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Με μαθητές του ΕΠΑΛ Αριδαίας συνομίλησε η Κ. Ιγνατιάδου

 

ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ- ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

Τώρα έρχονται και από άλλους Δήμους για να την τιμήσουν!!!

Σημαντική ήταν η τιμή και η διάκριση για την έμπειρη, δυναμική, ικανή και αξιόλογη Δήμαρχο, Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία συμμετείχε μέσω διαδικτύου σε συνέντευξη με μαθητές του ΕΠΑΛ Αριδαίας. Η ίδια μίλησε για την Σκύδρα, για τον ρόλο της, αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής της και της παρουσίας στα κοινά. Η ίδια ακομπλεξάριστη, εύστοχη, έγκυρη και έγκαιρη, μίλησε για τα πάντα. Άλλωστε η ίδια με τις πράξεις της και όχι με τα λόγια έχει καταφέρει να μετατρέψει την Σκύδρα σε μια πόλη πρότυπο. Σε έναν τόπο που πλέον έρχονται και από άλλα μέρη για να την τιμήσουν. Διαβάστε τι δήλωσε στην καθημερινή εφημερίδα Νέα της Πέλλας:


Πάντα με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία η επαφή μου με τη νεολαία μας, με τα παιδιά μας, μικρά και μεγαλύτερα. Μεγάλη χαρά πήρα λοιπόν χθες από τη διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησα στους μαθητές του ΕΠΑΛ Αριδαίας, που συμμετέχουν σε πρόγραμμα ERASMUS.

Ιδιαίτερη η τιμή για μένα που μ' επέλεξαν ανάμεσα σε πολλούς αιρετούς. Παιδιά με ευγένεια, ήθος, γνώσεις και αυτό αποδεικνύει αφενός τις γερές βάσεις που έχουν από την οικογένειά τους και αφετέρου την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι καθηγητές τους.

Μία ερώτηση που δεν την περίμενα καθόλου ήταν για το αν άλλαξε κάτι στη ζωή μου από τότε που απέκτησα "εξουσία"... ενδεχομένως δεν περίμεναν κι αυτή τη δική μου απάντηση: "το μόνο που άλλαξε είναι ότι έχω πολύ, πολύ περισσότερο άγχος και αγωνία για να κάνουμε το σωστό και το καλό!!".

Ανοίξτε τα φτερά σας αγαπητά μου παιδιά..ζήστε! Κάντε όνειρα, κατακτήστε τις γνώσεις και τη ζωή!! Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας, να χαιρόμαστε με τις χαρές σας, να σας στηρίζουμε και κυρίως να σας αγαπάμε...

Θερμές ευχαριστίες στην άψογη εκπαιδευτικό κα Μαντη, όπως και στην κα Λάσκου!! Όλοι μαζί ας κάνουμε καλύτερο τον κόσμο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more