Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Σ. Γίτσας: Η Σκύδρα πεντακάθαρη πόλη!!!

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Σκύδρας Σάκης Γίτσας ο οποίος τόνισε ότι η Σκύδρα με προσπάθειες της υπηρεσίας καθαριότητας, είναι υπόδειγμα και ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Στα πλαίσια αυτά τόνισε ότι έχουν τοποθετηθεί στην πόλη νέοι κάδοι. Δείτε τι δήλωσε παρακάτω:


Ακούγοντας πρόσφατα κάποια σχόλια και κριτικές που αφορούν στο πόσο καθαρή είναι η πόλη της Σκύδρας, θα εκμεταλλευτώ και πάλι την ευκαιρία για να υπερασπιστώ τον καθημερινό αγώνα που πραγματοποιείται από τη Δημοτική αρχή, την υπηρεσία και τους υπαλλήλους της Καθαριότητας σε όλον τον Δήμο αλλά και συγκεκριμένα στην πόλη της Σκύδρας, διότι είναι πολύ άσχημο στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε τις θέσεις μας, κι ας μην το αρνούμαστε, και τους εαυτούς μας, να ισοπεδώνουμε όποια προσπάθεια και έργο πραγματοποιείται. Ευτυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Δεν αρνείται κανείς ότι μπορούν να βελτιωθούν.




Σίγουρα όμως σε μια περίοδο που το ανθρώπινο δυναμικό είναι ακόμα πιο λιγοστό είτε λόγω της πανδημίας (κρούσμα, επαφή με κρούσμα κλπ) είτε λόγω της λήξης συμβάσεων, αναμένοντας προσλήψεις με νέα προγράμματα, και σε μια αντιδημαρχία που λειτουργεί ανταποδοτικά, δεν πρέπει να απαξιώνονται γεγονότα όπως ότι η πόλη της Σκύδρας καθαρίζεται καθημερινά, ότι εδώ και εννέα μήνες έχουν αλλαχθεί 2 φορές κάδοι και στο κέντρο της Σκύδρας, ότι στην προηγούμενη θητεία τοποθετήθηκαν υπόγειοι κάδοι και θα τοποθετηθούν κι άλλοι με χρήματα που διεκδικεί η Δήμαρχος. Κι όλα αυτά προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε όλες τις κοινότητες του Δήμου. Όπως είναι φυσικό, πάντα υπάρχει η κριτική και είμαστε ανοιχτοί να την ακούσουμε. Όπως ακούσαμε, όταν πλύθηκαν τα πεζοδρόμια το " Τώρα το θυμήθηκατε;" ή όταν προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο πώς να διαχειρίζεται τα απορρίμματά και τα βαριά αντικείμενα το " Σιγά, τι κάνατε;".

Είναι εύκολο να λέγεται ότι η Δημοτική αρχή δεν δέχεται την κριτική και δε δίνει λόγο σε οποιοδήποτε, ειδικά όταν η κριτική έχει γίνει με ειρωνικό τρόπο, με στόχο απλά να υποτιμήσει και χωρίς να έχει γίνει προηγουμένως κάποια συζήτηση ή προσέγγιση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Δήμαρχος και οι συνεργάτες της είμαστε πάντα ανοιχτοί και δεκτικοί να ακούσουμε την κριτική του κόσμου και του κάθε πολίτη ξεχωριστά και πότε δεν αρνηθήκαμε τον διάλογο με κανέναν.

Κλείνοντας θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους της καθαριότητας, χωρίς να το πάρω πίσω στη συνέχεια, γιατί αναγνωρίζω, βλέποντας από κοντά, πόσο προσπαθούν, πολλές φορές ακόμα και διακόπτοντας τις άδειές τους για να ανταπεξέλθει η υπηρεσία. Έτσι και ακόμα καλύτερα πιστεύω θα συνεχίσουμε, με συνεργασία και αλληλοκατανόηση από όλους!
*Ενδεικτικά παραθέτω φωτογραφίες από κεντρικά σημεία της πόλης όπου έχουν τοποθετηθεί καινούριοι κάδοι πριν 20 μέρες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more