Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Τα δικαστήρια συμπεριφέρονται άκρως ρατσιστικά

 



 Νίκος Σπιτάλας







Τι είναι αυτό που σας οδήγησε στην δημιουργία αυτού του κινήματος και ποια τα κύρια στοιχεία που το χαρακτηρίζουν.;

 

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΕΚΚ) αποτελεί πολιτική πρόταση και συνέχεια του ΣΥ.Γ.Α.Π.Α. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ) το οποίο επί σαράντα χρόνια προσπαθεί να εξηγήσει όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Κοινωνία σε σχέση με τα διαζύγια, να προβάλλει την ισότητα μεταξύ γονέων, να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει νέους, γονείς και συγγενείς ώστε να έχουν ισορροπημένες σχέσεις με τα παιδιά τους. Αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι διεκδικούμε και προστατεύουμε τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των παιδιών των διαζυγίων.

Πράγματι, μετά από μελέτες περισσότερο των 40 ετών, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τα δικαστήρια συμπεριφέρονται άκρως ρατσιστικά, ότι δεν είναι δίκαια και ότι σε περιπτώσεις διαζυγίων, λόγω άγνοιας της παιδοψυχιατρικής και ψυχολογίας, αποφασίζουν αυθαίρετα, με μεγάλη καθυστέρηση και κρίνοντας από προσωπικές εμπειρίες (που πολλές φορές είναι μηδαμινές). Όμως, είναι γνωστό ότι έστω και η απλή καθυστέρηση αποφάσεων επιμέλειας/επικοινωνίας εβδομάδων μπορεί να είναι καθοριστική και να επέρχεται η γονική αποξένωση, που αποτελεί έγκλημα παιδικής κακοποίησης. Αλλά όπως φαίνεται, η αποξένωση των παιδιών από τους γονείς, όχι μόνο δεν ενδιαφέρει τους ανθρώπους του συστήματος (συμπεριλαμβανομένων δικαστών και εισαγγελέων) αλλά αντίθετα τους χαροποιεί και την υποβοηθούν διότι σκοπός τους είναι να αποξενώσουν τις γενεές μεταξύ τους. Θέλουν να δημιουργήσουν μία γενιά από νέους τελείως ‘καινούργιους’ που θα πάρουν δικούς τους κανόνες, θα είναι ελεγχόμενοι και με νέα δεδομένα υποτελών της παγκόσμιας ελίτ. Σ’αυτό βοηθάει και το γεγονός ότι στα διαζύγια οι γονείς ‘τρελαίνονται’ όταν ‘χάνουν’ τα παιδιά τους, όταν δεν τα βλέπουν, όταν αποξενώνονται και όταν έχουν να κάνουν με γονέα ‘αντίδικο’ που είναι άκρως ναρκισσιστής και χειριστικός ή ψυχασθενής. Οι δικαστικές ενέργειες εντείνουν την αντιδικία και την ‘τρέλα’ αυτή, καθυποτάσουν παιδιά και ενήλικες, φέρνουν φόβο, καχυποψία, υποταγή, έλλειψη ελευθερίας και αναστάτωση στη ζωή της κοινωνίας. Δηλαδή, υποφέρει όλη η κοινωνία και το οικογενειακό περιβάλλον.

Εδώ, σημειώνω  την οικονομική καταστροφή, πτώχευση, μαρασμό και πείνα-φτώχια, περιουσιακή βλάβη και νέα εξάρτηση από το σύστημα. Σ’αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μόνοι που κερδίζουν είναι οι δικηγόροι. Δυστυχώς, είτε άθελα είτε με δόλο, αποτελούν τον κρίκο του συστήματος τους οποίους χρησιμοποιεί για την οικογενειακή καταστροφή και διάλυση των οικογενειακών δεσμών. Ας μη ξεχνάμε ότι οι μισές υποθέσεις των δικαστηρίων είναι ‘οικογενειακές’. Σχεδόν όλα τα παράβολα, μεγαρόσημα, δικαστικά ένσημα, δικηγορικές αμοιβές, κτλ έχουν να κάνουν με διαζύγια με τα οποία πλουτίζει το Κράτος και οι δικηγόροι. Τελευταία, σ’αυτό το σύστημα μπήκαν και ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί και άλλοι της ψυχικής υγείας. Δηλαδή το σύστημα φέρνει αυτούς ως σωτήρες ενώ οι ίδιοι αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες πρόκλησης του προβλήματος. Έχω ήδη γράψει και δημοσιεύσει μελέτες για την ‘βιομηχανία των διαζυγίων’ .

Το ΕΚΚ, από το έτος 2007 διεκδικεί θέση στη Βουλή και Ευρωβουλή (με το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ) ώστε να βελτιώσει το πρόβλημα αυτό που είναι εθνική καταστροφή διότι παρομοιάζεται με παιδομάζωμα. Εφόσον από την παιδική ηλικία χάνεται η μνήμη των παιδιών (οικογενειακή, κοινωνική, γενεακή), τότε χάνεται και η εθνική μνήμη, χάνεται η συνέχεια των γενεών, του πολιτισμού, της παιδείας-κουλτούρας.

Σ’όλα αυτά, θα πρέπει να αναδειχθεί το γεγονός ότι στα διαζύγια, πριν εμφανιστώ με τον ακτιβισμό μου και τις επιστημονικές μου μελέτες, οι δικαστές έδιναν πάντα την επιμέλεια στη μητέρα, πράγμα που κατέστρεφε τον άνδρα-πατέρα και έτσι, επι πλέον χανόταν (και εξακολουθεί να χάνεται) το ανδρικό-πατρικό πρότυπο. Στις μελέτες μας αυτές (ως συνέχεια των Turkat,  Gardner, κτλ), προστέθηκε το θέμα της ισοπέδωσης των φύλων. Δηλαδή, μετά από σοβαρές μελέτες διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά που ζούσαν μόνο με τον ένα γονέα, εμφάνιζαν μεταξύ άλλων και χαρακτηριστικά ομοφυλοφιλίας και ψυχικών νόσων. Έτσι, προτείναμε τον θεσμό της ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ώστε τουλάχιστον να μην εξαφανιστεί το ανδρικό πρότυπο. Εις μάτειν όμως διότι το σύστημα ευνόησε τόσο αυτό το φαινόμενο και μάλιστα χρηματοδότησε φορείς, οργανώσεις, κτλ ώστε να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση. Παρατηρήσατε όλοι την αύξηση κονδυλίων σε γυναικείες οργανώσεις, σε δημιουργία ομάδων γυναικών σε κάθε κόμμα διότι υπάρχει διεθνής χρηματοδότηση. Όπως και τώρα χρηματοδοτούνται οι ΜΚΟ των λαθρομεταναστών/προσφύγων από τον Σόρος, το ίδιο ισχύει και για τις ΜΚΟ που δήθεν προστατεύουν γυναίκες (ακόμα και κακοποιημένες) ενώ στην πραγματικότητα τις εκμεταλλεύονται για να καταστρέψουν την οικογένεια και τον άνδρα.

 

Είστε ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες;

Και ποιος ο στόχος σας;


Πράγματι, από την πρώτη στιγμή, επικοινωνήσαμε με όλα τα κόμματα αλλά, ελάχιστα από αυτά αντιλήφθηκαν το σοβαρό αυτό πρόβλημα που θέλει να προωθήσει η παγκόσμια Ελίτ. Στις Ευρωεκλογές του 2012 συνεργαστήκαμε με το κίνημα του κυρίου Κατσανέβα και ένα άλλο και ισότιμα, αποτελέσαμε συνεργασία κινημάτων με τον τίτλο ΔΡΑΧΜΗ. Πέντε από τους 22 υποψηφίους ήταν μέλη του ΣΥΓΑΠΑ/ΕΚΚ. Επίσης, στις Δημοτικές εκλογές του 2011 είχαμε πολλά στελέχη μας που συμμετείχαν σε ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια. Στις δε εκλογές του 2015, εγώ προσωπικά, τέθηκα επι κεφαλής στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων, όταν αυτή μπήκε στη Βουλή για πρώτη φορά. Τώρα, έχουμε συνεννοήσεις, συνεργασίες και καλές επαφές με όσους αντιλήφθηκαν ότι στόχος της παγκόσμιας Ελίτ των 30 μεγάλων οικογενειών του κόσμου είναι να προσπαθούν να στερήσουν την ελευθερία μας και να συνεχίσουν το καταστρεπτικό έργο που ξεκίνησαν εδώ και πολλές δεκαετίες, καταστρέφοντας την οικογένεια, τον άνδρα, την Παιδεία, τα Έθνη, κτλ.

Στόχος μας είναι να έχουμε πολιτικό λόγο στην προσεχή βουλή και με ακτιβισμό να ενημερώσουμε όλη την κοινωνία.

 

 

Ποια η άποψη σας για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση την πανδημία;


Η κυβέρνηση εκτελεί διαταγές της παγκόσμιας Ελίτ, δηλαδή των ισχυρότερων οικονομικά οικογενειών, εφόσον οι ίδιοι τους διόρισαν. Ας μη ξεχνάμε ότι όλοι οι κυβερνήτες του κόσμου, οι πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, διοικητές, διευθυντές, πρυτάνεις, κτλ είναι μέλη των ίδιων οργανώσεων που ελέγχονται από τους ίδιους (μασόνοι, ρόταρυ, λάιονς, κτλ). Όλοι αυτοί είναι ορκισμένοι να αλληλοστηρίζονται και να υπηρετούν τους ‘θεούς’ τους. Σε αντάλλαγμα, τους έδωσαν εξουσία και χρήμα ώστε να μη μπορούν να ξεφύγουν. Έχουν εξάρτηση και εκούσια ή ακούσια συμμετέχουν στην εκτέλεση των σχεδίων τους. Όλα τα προηγούμενα χρόνια εξαγόραζαν συνειδήσεις με χρηματοδοτήσεις πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστών, οργανώσεων, δημοσιογράφων, ακόμα και με 50 ευρώ την ψήφο των πολιτών και τοποθέτησαν δικούς τους σε όλα τα κόμματα, κινήματα, οργανώσεις. Έτσι, δημιούργησαν την δήθεν δημοκρατία με εναλλαγή κομμάτων που ήλεγχαν απόλυτα. Δεν δίστασαν να θυσιάσουν κάποιους ώστε φέρουν άλλους άφθαρτους δήθεν ως σωτήρες, ενώ οι ίδιοι δημιούργησαν το πρόβλημα. 

Εξ άλλου, χρησιμοποιούν ακόμα και τις φυλετικές ή/και θρησκευτικές ιδεολογίες προς όφελός τους. Παλαιότερα, χρησιμοποίησαν τον σοσιαλισμό (ρωσικό κομμουνισμό) ως δήθεν απελευθερωτές (επανάσταση του 1917) και τώρα, χρησιμοποιούν τον καπιταλισμό της Δύσης με το μέρος τους, ως σωτήρες με χρήμα.

 

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό;


Είμαστε κάθετα ενάντια σε κάθε υποχρεωτικότητα, σε κάθε αντιδημοκρατική, αυθαίρετη, φασιστική ενέργεια που θυμίζει καιρούς κατοχής κατά την οποία είχαν καταργηθεί ελευθερίες τόσο ατομικές όσο και κοινωνικές/ομαδικές. Από τη γέννησή μου έμαθα να είμαι ελεύθερος και να διακινώ ελεύθερα τις ιδέες μου, δίχως υποταγή σε άνομες, ανήθικες και παρανοϊκές διαταγές ανισόρροπων ηγετών. Ακόμα περισσότερο, όταν αφορά την προσωπική ελευθερία του καθένα να είναι ο ίδιος υπεύθυνος της υγείας του και του σώματός του. Αυτά που προβάλλουν τα βρωμοκάναλα ότι δηλαδή υπερέχει η δημόσια υγεία δήθεν, αποτελούν παραπληροφόρηση και εκτελούν και αυτοί ηθελημένα ή άθελά τους, τα σχέδια των ελίτ που θέλουν την επιβολή των κανόνων τους παγκόσμια. Θέλουν να μας συνηθίσουν σε ζωή δίχως ελευθερία και όπως τα σκυλάκια, να εθιστούμε στην ανωμαλία, στην εξάρτηση, στην υποταγή. Όταν δε μας δίνουν λίγο από την ‘τροφή’ μας, να είμαστε ευχαριστημένοι και ευγνώμονες. Δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι αυτοί πολιτικοί-ψευτοεπιστήμονες και δημοσιογράφοι, τώρα είναι εκτελεστικά όργανα των παγκοσμιοποιητών και αργότερα οι ίδιοι θα τους εκτελέσουν, θα τους εξαφανίσουν, θα τους θυσιάσουν για να πούνε ότι αυτοί έφταιγαν και θα φέρουν άλλους δικούς τους επίσης. Δεν θα σωθούν με τους νόμους απαλλαγής των ευθυνών. Και ακαταδίωκτο. Εχουν δε μαζί τους και οργανισμούς όπως ΠΟΥ (Παγκόσμιος οργανισμός Υγείας, Δικαστήρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εφόσον τα περισσότερα μέλη είναι χρηματοδοτούμενα από Ρότσιλντ, Σόρος. Επίσης έχουν τοποθετήσει δικούς τους σε Παγκόσμια Τράπεζα, ΕΕ, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, κτλ. Και όποτε χρειάζονται πόλεμο ή εκτροπές, τα εκτελούν άμεσα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά, ποιοι χρηματοδοτούν τις τρομοκτρατικές οργανώσεις, πως έγινε η επίθεση στους δίδυμους πύργους, ταλιμπάν, μπατακλάν, κτλ.

Οσον αφορά την πανδημία: Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο ιός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο της Κίνας χρηματοδοτούμενο από Ρότσιλντ. Γνωρίζουμε ότι θέλουν να βρουν λύσεις για τα χρέη των τραπεζών που επίσης είναι δημιούργημα Ρότσιλντ. Ότι 2010, μελέτες Κέντρων Ρότσιλντ ανέφεραν για πανδημία Κορονα. Επίσης, ότι οι φαρμακοβιομηχανίες, αποθήκες, τραστ μεγαλοεπιχειρηματιών έχουν πολλαπλασιάσει τα έσοδά τους. Γνωρίζουμε ότι όλες οι επιχειρήσεις του Μπιλ Γκέιτς έχουν υπερ-πολλαπλασιάσει τα αποθεματικά και χρήματα. Γνωρίζουμε ότι μπορούν να ελέγχουν ηλεκτρονικά όλους εύκολα και τα μέσα αυτά είναι στα χέρια του Γκέιτς.

Παρακολουθώ εδώ και δύο χρόνια επιστήμονες όπως Ραούλτ, Μοντανιέ, Ιωαννίδη, Μπαγκντί, κ.α, οι οποίοι δηλώνουν κατηγορηματικά ότι υπάρχει μια επιδημία/πανδημία όπως πολλές άλλες και ότι αυτή έχει εργαλειοποιηθεί από τους κυβερνώντες για εκφοβισμό. Ότι θεραπείες υπάρχουν (υδροχλωρικίνη, ιβερμεκτίνη, κτλ), ότι το 10% των επι πλέον θανάτων εξηγείται στο: α) ότι ο πληθυσμός είναι γηρασμένος, ότι δεν υπάρχει επαρκής εξοπλισμός και προσωπικό για τις ΜΕΘ, ότι ο ιός είναι πιο ‘ισχυρός’, ότι πολλά άτομα με υποκείμενα νοσήματα δεν αντέχουν, και, επίσης στις παρενέργειες των εμβολίων.

 

Ποιες οι δράσεις του ΣΥΓΑΠΑ

Υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τον χωρισμένο πατέρα;

 


Οι δράσεις που συνεχίζουμε έστω και εξ αποστάσεως, τώρα, είναι συμμετοχή σε Συνέδρια/Ημερίδες, Σχολές Γονέων, Διαμεσολάβηση, Συμβουλευτική, Ακτιβισμό, διαδικτυακές ομάδες, κτλ.

Δυστυχώς, ούτε ο νέος νόμος δεν βελτίωσε την κατάσταση. Αντίθετα, οδηγεί εκ νέου τους διαζευγμένους σε δικαστήρια και συνεχίζεται η αποξένωση. Επειδή δε, πάλι έως και σήμερα, 90% δίδεται η επιμέλεια σε μητέρες, κανείς δεν μπορεί να στηρίξει τον άνδρα-πατέρα. Δεν υπάρχει καμία δομή για τον κακοποιημένο άνδρα-πατέρα, ούτε και εκπαίδευση/Παιδεία.

 

 

Ανθρωποκτονίες  γυναικών σε έξαρση τι πιστεύετε ότι φταίει  κατά την γνώμη σας;

 

Οι διεθνείς μελέτες, αποδεικνύουν ότι υπάρχει βία μέσα στην οικογένεια. Τόσο πριν όσο και μετά το διαζύγιο. Συνήθως, προ του διαζυγίου, υπαίτιος είναι ο άνδρας ενώ μετά το διαζύγιο, υπαίτιος είναι η γυναίκα. Η βία είναι έμφυλη και σε ποσοστά εξ-ίσου ανδρών-γυναικών. Όπως φαίνεται, θέλουν να προβάλλουν τα ΜΜΕ τώρα περισσότερο την βία κατά των γυναικών για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να υπάρχει θέμα συζήτησης, να δώσουν χρήματα σε ΜΚΟ γυναικών, κτλ. Όπως αποδείχθηκε, πάλι, συνεχίζει η δράση της ίδιας εξουσίας που θέλει την καταστροφή της κοινωνίας μας. Ισοπέδωσαν ακόμα και τις θρησκείες. Πήραν με το μέρος τους (εξαγόρασαν) την ηγεσία των εκκλησιών. 

 

Ποιο το μήνυμα σας;

 

Αντισταθείτε σήμερα για να μπορείτε να κοιτάξτε στα μάτια τις επόμενες γενιές με καθαρή συνείδηση. Ενωθείτε όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι για να αντιμετωπίσουμε μαζικά και οριστικά την βία εναντίον μας. Ο πόλεμος δεν είναι όπως μας τον παρουσίασαν: Δηλαδή αόρατος πανδημικός αλλά είναι πόλεμος των πλουσίων κατά των φτωχών, της ελίτ κατά των απλών πολιτών

Απο Βίκυ  Μπαϊρακτάρη


Βιογραφικό 
Ο Νίκος Σπιτάλας κατάγεται από προσφυγική οικογένεια της Αδριανούπολης και έχει τρία παιδιά. Σπούδασε στη Γαλλία: Αρχιτεκτονική, Πολεοδομία, Χωροταξία και Πληροφορική. Απέκτησε μεταπτυχιακό στην Οικονομία και στην Ανάπτυξη- Περιβάλλον. Είναι κάτοχος Διδακτορικού στην Αστική Γεωγραφία. Έχει εκλεγεί Προϊστάμενος του Τμήματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου Δράμας κι εργάζεται ως καθηγητής από το 1997.
Μάχεται για τα δικαιώματα των διαζευγμένων και κυρίως για αυτά των παιδιών των διαζυγίων. Γι’ αυτό το λόγο δημιούργησε διεθνές κίνημα (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Κίνημα) για την ισότητα, την οικογένεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more