Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Κύπελλο Πέλλας: Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Α.Σ. Γιαννιτσά

 

Χριστοφορίδης Χρήστος

Πρόκριση του Α.Σ. Γιαννιτσά επί του Εδεσσαϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου της Πέλλας. Στο ντέρμπι που διεξήχθη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Γιαννιτσών. Ο  Α.Σ. Γιαννιτσά νίκησε με το ευρύ σκορ 5-0, την ομάδα του Εδεσσαϊκού και τους απέκλεισε από την διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του παιχνιδιού, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Αντιμετώπισαν το παιχνίδι με σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με τον Γιώργο Μυλωνά στο 20ο λεπτό και τον Τασιώνα στο 39ο λεπτό, πήραν ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Στην επανάληψη ο Εδεσσαϊκός προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, χάνοντας τετ-α-τετ στο 49' λεπτό, το οποίο απέκρουσε με διπλή επέμβαση ο τερματοφύλακας του Α.Σ. Γιαννιτσά. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα και σημείωσαν άλλα τρία τέρματα με τον Χατζόπουλο στο 62ο λεπτό, τον Ξανθόπουλο στο 76ο λεπτό με πέναλτι και τον Σαμαρά στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 81ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κατικαρίδης των φιλοξενούμενων.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Σ. Γιαννιτσά: (Γιάννης Γυριχίδης). Τοψής, Πλατσιώτας Στ., Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (79′ Παπακαρμέζης), Πελτέκης, Χατζόπουλος, Τασιώνας (46′ Τσιάκαλος), Δεληχατζής [63’Πλατσιώτας Ελ., (75′ Μαυρομάτης)], Χατζηαλεξιάδης, Χαραβητίδης και Μυλωνάς (63′ Σαμαράς). 

Εδεσσαϊκός: (Άγγελος Ζαζόπουλος), Ερυθρόπουλος, Αβραμίδης (78′ Μίσκος), Νικολαΐδης, Καλαμπακάς, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος (63′ Αταλασίδης), Προύντσης (46′ Φουδούλης), Τεμερτζόγλου (63′ Βύρος), Κατικαρίδης, Αηδονίδης (78′ Μίσκος) και Ταουσιάνης. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more