Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Οι θρυλικοί Pink Floyd κάλεσαν την Δέσποινα Μοίρου να εγκαινιάσει την τιμητική τους έκθεση στο Χόλυγουντ

Tην τιμητική έκθεση των Pink Floyd με τίτλο “Their Mortal Remains” στο Vogue Multicultural Museum στο Los Angeles εγκαινίασε η Δέσποινα Μοίρου μετά από πρόσκληση της θρυλικής μπάντας. Οι μυθικοί Floyd με την πρόσκληση αυτή τίμησαν για άλλη μια φορά την διεθνή ηθοποιό με την οποία τους συνδέει εκτός από ένα 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας και μια δυνατή φιλία. Έτσι παράλληλα με την προώθηση της καινούριας της ταινίας “Tango Shalom” η δική μας Δέσποινα έζησε μια συγκλονιστική εμπειρία όταν αποδεχόμενη την πρόταση εγκαινίασε την έκθεση και απόλαυσε την καλύτερη δυνατή ξενάγηση από μέλη του θρυλικού συγκροτήματος.

Η έκθεση παρουσιάζει όλη την ιστορία της κορυφαίας μπάντας μέσα από αρχεία, μουσικά όργανα, μακέτες, εξώφυλλα μέχρι τα διάσημα ιπτάμενα γουρούνια που συνόδευαν τις συναυλίες τους.
Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν αποκλειστικά με VIP καλεσμένους, όπως μέλη των doors και των Led Zeppelin.

 «Την ώρα της εκδήλωσης χιλιάδες κόσμου έξω από το μουσείο τους χειροκροτούσαν, περιγράφει η ηθοποιός συγκινημένη, «ενώ ο Scott Page την ίδια ώρα μου έδειχνε στο κινητό του σκηνές από τη συναυλία στη Βενετία όπου είχαν γεμίσει όλα τα κανάλια με γόνδολες και ο κόσμος ήταν εκστασιασμένος.» «Σου δίνω αυτά τα πλάνα να τα χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις που ούτε στο BBC δεν τα έχουμε δώσει» της είπε.

 


 «Ήταν τόσο έντονη η στιγμή και η τιμή να βλέπω  αποκλειστικά πρώτη φορά αυτό το μοναδικό υλικό που έβαλα τα κλάματα!» εκμυστηρεύεται η Δέσποινα. «Είχα συγκλονιστεί και συγκινηθεί όπως όταν τους είχα πρωτογνωρίσει. Αυτή τη φορά ίσως και περισσότερο, γιατί είχα το προνόμιο ένα μέλος του θρυλικού συγκροτήματος να μου αναλύει πως δημιούργησαν τον κάθε δίσκο τους. Μοιράστηκε μαζί μου απίστευτες λεπτομέρειες και στο τέλος μου κάνανε δώρο την μπλούζα τους από το δίσκο το "The dark side of the moon". 


 Από τον Απρίλιο του 2018 η Δέσποινα Μοίρου είναι μέλος της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποιεί το μεγαλύτερο Pink Floyd Tribute show. “Είναι πραγματικά μια μαγική συνεργασία και ευλογημένη. Τη βάζω πρώτη και με χρυσά γράμματα στη καριέρα μου» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Η διεθνής Δέσποινα έχει κερδίσει με το χιούμορ και τη πληθωρική προσωπικότητα της τόσο το κοινό όσο και τους μουσικούς του show και τα τεράστια ονόματα που συμμετέχουν ως γκεστ στις συναυλίες.
«Είχα από την αρχή συναισθήματα βαθιάς συγκίνησης, δέους, χαράς, και ενθουσιασμού, μιας και ήταν η αγαπημένη μου μουσική μπάντα από την παιδική μου ηλικία! Ήταν ένα δώρο για μένα το γεγονός ότι σους γνώρισα πόσο μάλλον το να μου προτείνουν να συνεργαστώ μαζί τους! Είχα τη χαρά να γράφω lines και να παρουσιάζω επί σκηνής τα μέλη της μπάντας αλλά και άλλους τεράστιους μουσικούς που έρχονται ως guest όπως Robbie Krieger  ο κιθαρίστας των Doors, Dave Navarro από τους Jane's Addiction, Led Zeppelin, Dr.Dre, Fishbone, Ozzy κ.α. Η όλη ατμόσφαιρα είναι μαγική με τα σπέσιαλ εφέ και τα λειζερς πραγματικά ταξιδεύεις μέσα στη μουσική τους κάθε φορά! Απερίγραπτο συγκλονιστικό συναίσθημα! “



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more