Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Κορωνοϊός ΤΩΡΑ! Από την Α στην Ο. Εμβολιασμοί, ενήλικες, έγκυες, παιδιά

 

✅Σημαντική ημερίδα 

 

Σας προσκαλούμε στην υβριδική εκδήλωση «Κορωνοϊός Τώρα! Από την Α στην Ο. Εμβολιασμοί, ενήλικες, έγκυες, παιδιά» της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19:00 με 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών, Χαλκιδική.

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ειδησεογραφικό ραδιόφωνο Κεντρικής Μακεδονίας Avena.gr μέσω ΥouTube https://www.youtube.com/watch?v=wA3Z_SVdOFA


Μπορείτε να βρείτε εδώ την ανακοίνωση της εκδήλωσης στο Facebook και να εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις σχετικές ενημερώσεις περί της εκδήλωσης. https://fb.me/e/2N6B11kbs

 

Η πανδημία του κορωνοϊού εχει αναστατώσει συθέμελα την ομαλότητα σε αυτό που ξέραμε ως "φυσιολογικό" πριν 2 χρόνια, και έχει συνέπειες όχι μόνο στην υγεία και στις κοινωνικές μας σχέσεις, αλλά και στην οικονομία, στις μεταφορές, στην καλλιτεχνική δημιουργία και αλλού. Κατά το «ουδέν κακόν, αμιγές καλού», έχει δώσει όμως και μία διαφορετική προσέγγιση στον τομέα της εργασίας, με τηλεργασία, τηλεδιασκέψεις, τηλεϊατρική, πρακτικές που μάλλον θα μείνουν ή θα ενσωματωθούν σε ενα νέο υβριδικό μοντέλο για το μέλλον.

 

Πρόσφατη δημοσκόπηση της Interview με θέμα το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα, έδειξε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας (25%), με την οικονομία να ακολουθεί στο 24%, την ακρίβεια στο 12%, και την κλιματική αλλαγή μόλις στο 4%. Με αφορμή τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης, το γεγονός οτι η πανδημία ξαναχτυπά με νέο κύμα και την έλλεψη ενός πραγματικού δημοσίου διαλόγου για τον κορωνοϊό, αποφασίσαμε να συζητήσουμε για τις θεραπείες και τους εμβολιασμούς, απευθυνόμενοι σε όλους τους συμπολίτες μας στη Χαλκιδική και πανελλαδικώς, και ιδιαίτερα τους «προβληματισμένους πολίτες» με φόβους, ανησυχίες και ενδιασμούς για να συζητήσουμε για τον κορωνοϊό ΤΩΡΑ.

 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι:

        Μανώλης Καρράς – Δήμαρχος του Δήμου Νέας Προποντίδας

        Εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής

        Χρήστος Δημητριάδης – Αρχισυνάκτης «Θέμα της Χαλκιδικής»

        Εκπρόσωπος της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ

 

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι:

        Θάλεια Ρούσσου – Ρευματολόγος, Νοσοκομείο Queens, Λονδίνο. Συντονίστρια του Χαρτοφυλακίου Υγείας και Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στο Ευρωπαικό Πράσινο Κόμμα

        Χρήστος Παπαστεργίου    Ακτινολόγος, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη

        Νίκος Καρανταγλής    Παιδίατρος, Πολύγυρος / Θεσσαλονίκη

        Θεοδόσιος Αργυρούδης – Γυναικολόγος στη Χίο, μετεκπαιδευθείς στη Γαλλία

 

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Δομήνικος Κ. Χρυσίδης, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Οργανωτικός Γραμματέας του Μεσογειακού Δικτύου των Ευρωπαίων Πρασίνων.

 

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την καθημερινή εφημερίδα «Χαλκιδική», την εβδομαδιαία εφημερίδα «Θέμα της Χαλκιδικής» και του halkidikipost.gr, ως χορηγοί επικοινωνίας.

Για όσους/όσες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δια ζώσης, για την είσοδο στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών ισχύουν τα έκτακτα μέτρα λόγω COVID-19: απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και αστυνομική ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more