Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Καλαφάτης για Παιδιατρικό Νοσοκομείο: Άλλο ένα βήμα έγινε

 
Την παρουσίαση του νομοσχεδίου, για την κύρωση της σύμβασης δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, για το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από τον Υπουργό Υγείας, στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο, επισημαίνει, σε ανάρτησή του, στους προσωπικούς του λογαριασμούς στις Ιστοσελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.


Συγκεκριμένα, ο κ. Καλαφάτης έκανε την εξής ανάρτηση:

«Άλλο ένα βήμα για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο, έγινε σήμερα. Παρουσιάστηκε, από τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου. Η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει, χάρη στη δωρεά, ένα Νοσηλευτικό Ίδρυμα με ευρύ φάσμα νοσηλευτικών υπηρεσιών για παιδιά και εφήβους της Μακεδονίας και Θράκης. Προχωράμε με έργα, όχι με λόγια».

Την ανάρτηση συνόδευε φωτογραφία του, με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, από την κοινή τους επίσκεψη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της νέας Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more