Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Νεϊμάρ – Το Τέλειο Χάος: Πρεμιέρα σήμερα η νέα σειρά-ντοκιμαντέρ στην πλατφόρμα του Netflix για την ζωή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ



 Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα σειρά-ντοκιμαντέρ στην πλατφόρμα του Netflix με τίτλο «Νεϊμάρ – Το Τέλειο Χάος», το οποίο ακολουθεί την άνοδο του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Βραζιλιάνου Νεϊμάρ Τζούνιορ που γεννήθηκε το 1992, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Μάλιστα στην ηλικία των 19 κέρδισε το βραβείο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς της Νότιας Αμερικής για το 2011 και το ΦΙΦΑ Βραβείο Πούσκας.



Η ζωή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν






Μέσα από το τρέιλερ για τη σειρά του Netflix παρακολουθούμε την τωρινή ζωή του Νεϊμάρ, καθώς και στιγμές από τότε που ζούσε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας αλλά και την προσωπική του ζωή εκτός ποδοσφαίρου. Είναι γνωστό, ότι ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ (όπως είναι το κανονικό όνομα του) λόγω της δυναμικής και ατίθασης προσωπικότητάς του έχει βρεθεί συχνά στο προσκήνιο των μέσων ενημέρωσης, μερικές φορές για λάθος λόγους.

«Άρχισα να παίζω νωρίς, έγινα διάσημος νωρίς, έγινα πλούσιος νωρίς, όλα πήγαν από το μηδέν στο 100», είπε ο Νεϊμάρ. «Δεν επέλεξα να γίνω σούπερ σταρ. Προτιμώ να είμαι ανώνυμος παρά διάσημος. Ξέρω την ευθύνη που έχω. Είναι η ζωή μου. Δεν θα σταματήσω να σας ευχαριστώ».

Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από τρία επεισόδια και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με συμπαίκτες του Νεϊμάρ, ανταγωνιστές και μερικούς από τους καλύτερους αστέρες του ποδοσφαίρου όλων των εποχών, όπως οι Lionel Messi, David Beckham, Kylian Mbappé, Luis Suarez και Ángel Di María. «Ό,τι κάνει έχει να κάνει με την ψυχαγωγία», λέει ο Μπέκαμ στο τρέιλερ. Οι σχολιαστές ειδήσεων ακούγονται να λένε: «Είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Ποιο είναι το πρόβλημά σου;”

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Τσαρλς Ροντρίγκες, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρία Uninterrupted του σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς και του NBAΛεΜπρόν Τζέιμς και του φίλου του Μάβερικ Κάρτερ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more