Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Ο Εδεσσαίος αρνητής που έγινε υμνητής των εμβολίων

 

Το θαύμα των Χριστουγέννων του έσωσε τη ζωή 

Ζητώ συγνώμη δήλωσε για όσους πήρε στο λαιμό του...

Γνωστός στην τοπική κοινωνία. Προέρχεται από οικογένεια εμπόρων και επιχειρηματίας ο ίδιος. Πάντα ήταν κοντά στην Εκκλησία. Τον τελευταίο καιρό με την πανδημία ήταν από τους ενεργούς αρνητές που δυστυχώς είναι πολλοί στο νομό μας. Άλλωστε η μείωση των κρουσμάτων έχει να κάνει με το τείχος της φυσικής ανοσίας που έχει σχηματιστεί. Μερικοί από τους αρνητές δυστυχώς δεν ζουν, άλλοι νοσηλεύτηκαν και γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια και άλλοι το πέρασαν ελαφριά. 

Ο Εδεσσαίος Νίκος Αρμανίδης ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και δεν το έκρυβε. Η σελίδα του στο facebook ήταν γεμάτη με fake news για τα εμβόλια και τον κορονοϊό. Οταν όμως νόσησε και επέζησε από θαύμα, βρήκε το θάρρος και από το κέντρο αποκατάστασης όπου βρίσκεται, έκανε έκκληση σε όλους να κάνουν το εμβόλιο.
"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κυρίως από τον Θεό, γιατί ίσως με τις απόψεις μου και τις τοποθετήσεις μου πήρα ανθρώπους στον λαιμό μου", δήλωσε ο Νικόλας Αρμανίδης μιλώντας στο MEGA.



Ήταν 18 μέρες διασωληνωμένος


Ο 50χρονος άνδρας περιγράφει τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό για 18 μέρες διασωληνωμένος, λέγοντας πως οι γιατροί τού έδιναν 1% πιθανότητα να ζήσει.

"Δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτε. Ξαφνικά έρχεται, χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου και πλέον είναι αργά", λέει και προσθέτει: "Αν βλέπατε τις ακτινογραφίες του θώρακός μου, θα νομίζατε ότι ήμουν 150 χρόνια καπνιστής". Στη συνέχεια ο 50χρονος Νικόλας Αρμανίδης διασωληνώθηκε. "Επέζησα από θαύμα, μου έδιναν 1% πιθανότητα να ζήσω", είπε στην κάμερα του MEGA.

Στο κανάλι μίλησε και ο θεράπων ιατρός του Κωνσταντίνος Στόκκος. Ο γιατρός περιγράφει τη στιγμή που κατάφεραν να τον ξυπνήσουν. "Μόλις συνήλθε σήκωσε τα χέρια του και μας λέει σας ευχαριστώ. Πόση παραπληροφόρηση υπάρχει στο ίντερνετ...
Όπως παραδέχεται ο 50χρονος, δεν ήταν απλά ανεμβολίαστος αλλά και αντιεμβολιαστής, με τη σελίδα του στο Facebook να κατακλύζεται από δεκάδες αναρτήσεις κατά του εμβολίου. "Έτυχε να είμαι αρνητής. Να ασπάζομαι τις προτροπές των ιερέων. Να ακούω τα fake news τα οποία ήταν όλα μια τεράστια απάτη. Είναι όλα ψέματα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη κυρίως από τον Θεό γιατί ίσως με τις απόψεις μου και τις τοποθετήσεις μου πήρα ανθρώπους στον λαιμό μου. Ίσως κάποιοι άνθρωποι να υποφέρουν εξαιτίας μου αυτήν την στιγμή".


Οι αναρτήσεις του στο facebook

Μία από τις αναρτήσεις του, κοινοποίηση από φίλο του μέσα από το facebook, σχολίαζε με fake news την τρίτη δόση του εμβολίου:

Ο Νίκος Αρμανιδης, δεν πίστευε στον κορονοϊό και στην πανδημία και θεωρούσε ότι όλα αυτα είναι μια συνωμοσία των δημοσιογράφων και των πολιτικών:

Είχε φυσικά στο στόχαστρό του τον καθηγητής Βασιλακόπουλο...

Και παρακολουθούσε τι έγραφαν εναντίον του κ. Βασιλακόπουλου οι Τριανταφυλόπουλος και Πολάκης:










Σήμερα ο Νίκος Αρμανίδης ξεκίνησε να περπατά, αλλά χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα αποθεραπείας για να επανέλθει πλήρως.


Φαίνεται πάντως πως ο ίδιος από αρνητής μετά την περιπέτεια της υγείας που μπορεί να ερμηνευτεί και ως ένα θαύμα των Χριστουγέννων, έχει μετατραπεί σε έναν υμνητή του εμβολιασμού.  Άλλωστε επί της ουσίας πήγε και ήρθε από τον άλλο κόσμο. Ήταν ένας άνθρωπος χωρίς προβλήματα υγείας που όμως νόσησε βαριά γιατί δεν ήταν θωρακισμένος. Ο Νίκος Αρμανίδης περιμένει πως και πως να αγκαλιάσει τα παιδιά του που κόντεψε να μην τα δει ξανά. Η συγνώμη που ζητά από όσους μπορεί να πήρε στο λαιμό του, ίσως έχουν να κάνουν και με κάποιες μαρτυρίες ότι τον έβλεπαν στο δρόμο να μην προσέχει και πολλές φορές να εισέρχεται στους εσωτερικούς χώρους καταστημάτων εστίασης, χώροι που προβλέπονται να εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι. Το να είναι κάποιος ανεμβολίαστος είναι αναφαίρετο δικαίωμα του αλλά το να μην προσέχει και να παραβιάζει το νομό, τότε αποτελεί βάναυση παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ευθύνη φυσικά έχουν και οι εστιάτορες που επιτρέπουν ανεμβολίαστους να μπαίνουν στα καταστήματα τους.  Δυστυχώς το ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, η Πέλλα να είναι πρωταθλήτρια στα κρούσματα, στους αρνητές και στους θανάτους, έχει τις ρίζες από όπου προέρχεται... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more