Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Κύπελλο Ελλάδας βόλεϊ: Αριστοτέλης Σκύδρας- ΟΦΗ 1-3 - Δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση ο Αριστοτέλης



Χρήστος Χριστοφορίδης

Μία γλυκόπικρη «γεύση» άφησε στην ομάδα της Σκύδρας, ο χθεσινός αποκλεισμός από τον ΟΦΗ στον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Αριστοτέλης «κοίταξε» στα μάτια τον ΟΦΗ από την αρχή του παιχνιδιού, και σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρώτο σετ, όπως εξελίχθηκε η ομάδα της Σκύδρας κατάφερε να το κερδίσει με 27-25 και να προηγηθεί στο σκορ.

 Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους. Οι Κρητικοί διατήρησαν υψηλά την απόδοση τους και τον αγωνιστικό τους ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα. Στο δεύτερο σετ, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στα σετ με σκορ 17-25. Στο τρίτο σετ, ο Αριστοτέλης παρότι έμεινε αρκετούς πόντους πίσω στο σκορ, φάνηκε να πιστεύει ότι μπορεί να το ανατρέψει, μείωσε σημαντικά την διαφορά, ωστόσο έχασε το σετ με 22-25. Ο ΟΦΗ έφτασε τελικά στην νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, κερδίζοντας το τέταρτο σετ με 15-25.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του Αριστοτέλη Σκύδρας και ο Προέδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Μαραντίδης βράβευσαν τον Γενικό Αρχηγό του ΟΦΗ κ. Δημήτρη Ζλατιλίδη, ο οποίος έχει αγωνιστεί ως παίκτης από την ομάδα της Σκύδρας.  


Διαιτητές: Βασιλειάδης – Σταυριανίδης, Γραμματεία: Καρυπίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης

Τα σετ: 1-3 (27-25, 17-25, 22-25, 15-25)

ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Τόρες, Κανέλλος, Αρμενάκης, Σαρικεΐσογλου, Μαγκαλάες, Βλαχόπουλος / Αντωνίου (λ), Αντωνιάδης (λ), Παντακίδης, Γκόρτσανιουκ, Γαληρόπουλος. 

ΟΦΗ (Κώστας Δεληκώστας): Τσέλιος, Αρπάγιου, Βιέτζορεκ, Βαϊόπουλος, Ντε Βάις, Βάργκας / Δαρίδης (λ), Τεφτσής (λ), Στεφανίδης, Κάλας.















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more